skUJU rUNdLWP
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, April 8th, 2022

    Time Event
    12:04a
    Iedzerot zāles, es kļūstu tikai mērķtiecīgāks un organizētāks, kas nekādā ziņā nav izdevīgi topošajam invalīdam un telos.lv apakšredaktoram. Vēl ir atjaunojusies apetīte, jebšu nojaušu, ka tās totālais iztrūkums iepriekšējos mēnešos bija ielīmēšanās blaknes, jo tad jau cilvēks ir kā pāvs vai kāds cits paradīzes putns riesta laikā un pat neapzināti cenšas izskatīties iznesīgāk. Vēl viena blakne ir ielīmēšanās pašam sevī, bet tas varētu būt arī subjektīvi.
    10:01a
    Homofoba medusmaize
    Kas bija izmeklēšanas slēdziens par netradicionālai seksuālai minoritātei piederīgā pašsadedzināšanos Tukumā, patiesībā ir vēl lielāks traips viņu pašapmierinātajā "tradicionālās ģimeniskās vērtības" (murder, incest, rape) ar pūlēm stutējošajā, pēdējo elpu velkošajā, agonijā gārdzošajā modelī. Tas absolūti nav normāli, ka valstī un sociumā ir tik toksiska vide, kura cilvēku noved pie tik izmisīga soļa. Es viņa vietā gan būtu vispirms padedzinājis to lokālo bulijotāju īpašumus.
    12:42p
    12:54p
    Tradicionālās ģimenes
    Kristietības mērcē

    MURDER: Kains & Ābels
    INCEST: Lots & meitas
    RAPE: "Svētais gars" & Marija
    6:07p
    Biju kaķēnu raudzībās uz pietaurupes Putniņiem. Tur viss ideāli, gaiši ruda meitene un vēl gaišāks puika, cik var spriest pēc kājstarpes satura. (Divi puikas man nederētu.) Uz atvadām deģim Andrim uzvaicāju, kas viņiem te tā tāda par interesantu māju, kalna galā, netālu no Līčupes ietekas Ogrē, un... izrādās, celta 1930. gadu beigās kā vasarnīca nevienam citam kā... guess whom? Ģenerālim Jānim Balodim, that's whom. #23

    Lūk, tāds magic man notiek visu laiku, "hipomaniakālajā fāzē" jo sevišķi bieži. Jānim Balodim būs kaķēni no Jāņa Baloža vasarnīcas. Kāpēc lai es no kā tāda vēlētos atteikties? Zāles tur neko sevišķi nemaina, bet paldies par gādīgajiem atgādinājumiem, CIBAS LOHI (Krišjāni un resno apeņu ostītāj)
    6:44p
    Pandora un Raptors
    Domāju pirmos pagaidu vārdu variantus saviem kaķiem un izdomāju sk. subj.

    << Previous Day 2022/04/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba