skropstutussa ([info]skropstutussa) wrote 12. Februāris 2011, 00:31
...
* 3dienu pavadīju taisot maketu/modeli stulbajam pop up shop projektam.
* 4dien mana grupa mani ignorēja (pat prezentācijas laikā), bet lai nu tā būtu. Tad man palika slikti un es devos mājās.
* Bet visa 4diena (tas bija vakar?) nebija tik briesmīga. Kārlis (latvietis, kas mācās mūziku manā skolā) piedalījās atvērtajā mikrofonā. Izlēmām ar Lācēnu, ka jāaiziet. Un labi, ka tā. Pārsvarā mūziķi bija samērā nekādi, bet bija divas grupas, kas mani pat ļoti pārsteidza. Pirmā sastāvēja no jauka vectēva un vēl viena vīrieša, kas spēlēja mutes ermoņikas. Dzīvē laikam tik labu blūzu nebiju dzirdējusi. Un tad otra grupa. Viņi neizpildīja savas dziesmas (laikam), bet skanēja vareni! Pēc tam Lācēns manā uzdevumā gāja noskaidrot, kad vectēvs atkal spēlēs, bet viņš diemžēl nezināja. Domājām, ka divatā nebūs īpaši laba sajūta tādā bārā, bet bija pat ļoti lieliski. Sākumā es gan nožēloju apģērba izvēli... Īsti nevarēja saprast kāda ir tā bāra parastā publika. Vakar bija visai raiba.
Tad spēlēja Kārlis ar savu grupu. Ģitārspēle man patika.
Ak, jā, mēs nebijām gluži vieni. Latviete no mana kursa arī bija ar savu draugu un aktieri. Gribējām iet mājās ar Lācēnu, bet viņi pierunāja aiziet uz vienu bāru, kas gan izrādījās klubs. Nepatika. Devāmies mājās.
Paceļam iegājām kaut kādā dīvainā indiešu ēstuvē un paņēmām kebabus, Kamēr gaidījām, Lācēns sāka runāties ar kkādu pielējušos britu. Es pat brīnījos, ka viņš tā ar visiem runāja, jo parasti ir kautrīgs.
Notiesājām kebabus autobusu pieturā un beidzot devāmies mājās.
* Šodien kāpu kalnos un baudīju dzīvi un budismu. Pat ļoti patīk "Dharmas blandoņas". Un ēdu visādus auglīšus. Tā pagāja mana šodiena - lasot un skatoties seriālus, kurus labāk nepieminēt, ja gribu saglabāt kaut cik intelektuālu iespaidu :D
__
Jauku nakti!


Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.