sirsnums


20. Septembris 2006

(bez virsraksta) @ 17:58

Īsumā :
Jaunajā darbā neiet tā kā gribētos,
Sīkajam šodien konstatēja neatgriezenisku tuvredzību ( nekā nebija, iesim vēl pie kāda acu ārsta)
Šonakt sašķobijās dūša un sliktums nav pārgājis līdz pat šim brīdim,
Iekavēju esošos pasūtījumus.
Viss

 

Comments

 
From:[info]murse
Date: 20. Septembris 2006 - 19:39
(Link)
cik sīkajam, un cik mīnusi? Mums ar te nesen konstatēja, bet teica, ka līdz gadiem 10 var mēgināt un cerēt, un ka arī pēc tam vispār jau var cerēt.
[User Picture Icon]
From:[info]sirsnums
Date: 20. Septembris 2006 - 21:35
(Link)
Sīkajam 9ņi gadi un esot 2 mīnusi. Man gan tas neko neizsaka. Bet ir jau vēl viens āķis, viņš man ar vienu aci nedaudz šķielē uz iekšu, ārsts jau laiku atpakaļ teica, ka šādā gadijumā brilles kā parādība nav tas labākais ( pildija vingrojumus redzes nostiprināšanai un tt, bet kad uztraucaš viņš vienalga iešķielē).
Visnotaļ, ņemot vērā manu enkompetenci redzes jautājumos, tomēr meklēšu vēl kādu ārstu, 'jo šī daktere pārāk jau nu dramatiski visu pasniedza.
[User Picture Icon]
From:[info]bejbe
Date: 20. Septembris 2006 - 20:06
(Link)
Mieru tikai mieru. Puncim droši vien kāds vīruss uzbrucis vai alerģija pret kaut ko un puncis dumpojas.

par sīci runājot - ko nozmīmē "neatgriezeniska" ? Paliks kā ir vai arvien pasliktināsies? Nav iespējas ārstēt? Noteikti jābūt kaut kādai izeja.

Par jauno darbiņu runājot - kas tieši neiet? Nav atsaucības no apmeklētājiem? Vai maz apmeklētāju? Varbūt tu par sevi tikai slikti domā?
[User Picture Icon]
From:[info]sirsnums
Date: 20. Septembris 2006 - 21:40
(Link)
Par sīci - Tas nozīmējot, ka labāk nepalikšot, var tikai noturēt līmenī vai pasliktināties.

Par darbu - maz cilvēku, attiecīgi, par kādu dižu atsaucību var iet runa. Sevis vainošanas periodam esmu tikusi pāri, jo cilvēki uz to adresi vienkārši nenāk....viņi jau mani nav redzējuši lai spriestu cik es laba vai slikta, viņi vienkārši nenāk. Esmu tomēr pārliecinājusies, ka vieta nav no tām labākajām. Par jaunajām grupām vēl nemāku spriest, jo tās ir galīgi jaunas, nav iestrādātas. Visnotaļ, trakākais kas var būt - slēgšu to vienu grupu ciet novembrī un basta. Bet šobrīd, dēļ tā visa, tāpat nejūtos diezko omulīgi.:(
[User Picture Icon]
From:[info]bejbe
Date: 21. Septembris 2006 - 14:43
(Link)
mjaa... tā vieta nav no tām labākajām. Negribas jau brist cauri visai s.... Gandrīz vai kā ar karogu, redziet es eju TUR :D

sirsnums