Panikas grāpis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
siidz

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Šodiena Mar. 23rd, 2010|10:21 pm

siidz
Tāds dīvains noskaņojums- nespēju patiesi priecāties! It kā nav līdz sirds dziļumiem drūmais, bet tāds tukšais.
Jau no pagājušās nedēļas atsākušās muguras sāpes (tās stiprās, pie ikdienišķajām jau bija pierasts). Nomainīju krēslu pie darba galda, bet nepalīdz. Jāpavingro. Slinkums, tāpat kā slinkums pieķerties praksei un diplomdarbam. Zinu, ka, jo vairāk atlikšu, jo grūtāk būs pieķerties pēc tam, bet -kā vienmēr -"šovakar negribas":(
Ja es būt kaut uz pusi tik aktīva un izdarīga, cik man ir enerģijas, ideju un prāta, es būtu jau šo to vairāk sasniegusi. Pat bail domāt, ko konkrēti. nu, vismaz īstenojusi kaut vienu no manām idejām un plāniem! Bet nekā! Pat nepalīdz tas, ka esmu šādus tādus savus plānus izbazūnējusi tautās, lai būtu kauns,ja neizpildu! Štrunts par citiem! Pašai uz sevi dusmas!

Viens prieciņš ir! :D Šodien iesēju dilles, pētersīļus, baziliku (violeto un zaļo), salātus un spinātus! Stāv kastītes uz palodzes, aiz loga līst! Jā, kaut kas labs šodien ir noticis :)
Vēl es sevi šodien iepriecināju ar krabju salātiņiem, tiem, kur ķinas kāpostiņš, tomāts, krabīšu nūjiņas, ananāss un majonēze! Tāda ņamma nebija sen ēsta! Vakar nopirku lieeeliskas Provansas garšvielas, kuras izmantoju gatavojot vistas fileju ar ananāsiem. Arī dikti labi sanāca!
Kad meklē ko labu šodienā,tad arī atrod! :)
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.