Panikas grāpis - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
siidz

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

d) cits variants....все законы подлости против меня! Nov. 16th, 2010|12:35 pm

siidz
Ja es būtu zinājusi, ka diplomdarba izprintēšanai un iesiešanai iztērēšu 24 Ls un patērēšu 2,5 stundas... es noteikti to darītu Copy pro, vai kur citur, tikai ne Turībā.
Viņu "smalkā tehnika" (citēts iz adminostrātores lūpām) sākumā neprintēja lapu numurus- kādas 10 lapas jau bija iztērētas. Tad beidzot pieregulējām visu, lai "smalkā tehnika" saprot, ka lapu nummuri man arī ir vajadzīgi. Biju pārtērējusi printējamo lapu kredītu, tādēļ piepirku klāt, kas maksāja ap piecīti.
"Smalkā tehnika"nesaprot arī "print selection", Print job apstādināja tikai pie 77. lapas, no kurām 23 gribēju printēt atsevišķi, jo vajadzēja krāsainas. Piemaksāju vēl 2 latus, lai varētu izprintēt atlikušās lapas.
Šajā brīdī es sapratu, ka uz autobusu 10os es nepaspēšu, un tad mani sāka pārņemt izmisums.
Iespēru kompim un gāju uz otro māju printēt krāsainās lapas. Tur man paziņo, ka "jāsamaksā kasītē". Dodos no 4. uz pirmo stāvu, lai samaksātu 10 ar kapeikām latus par 23 krāsainām izdrukām.
Tālāk nekādu tehnisku aizķeršanos nebija, tikai vājprātīgs besis un atvieglojums vienlaicīgi, kad beidzot iesniedzu diplomdarbu katedrā.

Izlaidums būs 11.decembrī!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.