Schizo mix!

23. Novembris 2008

00:40

Tikko pabeidzu skatīties filmu. The Duchess. Tik ļoti patika!Tas sižets izraisīja tādu līdzpārdzīvojumu, ka pat asariņa bija. Un tērpi! Vispār - Keira Knightlija(pareizi uzrakstīju?) man jau no "Piedošana" patika, bet šeit - vnk ģeniāla! būs jāpameklē vēl kāda filma ar viņu :)
Ko vēl šodien labu izdarīju?
Sīkumus, bet labus :)
Sakārtoju istabiņu. Un pirmām kārtām jau visas mantas kas man šujmašīnā stāvēja. Tur ir ļoti daudz manu skolas laiku šūto paraudziņu, visus pārcilāju... Ai, atmiņas. Bet ja par realitāti - apņēmos pieveikt kko sarežģītu. Jo es redzu - visas kabatas, visādas apkakles, visu esmu darījusi un māku! Visam ir klāt arī vīļu/mezglu shēmas/tehniskie zīmējumi, ja būtu kas aimirsies. Bet ja piem es atrodu kādas bikses vai svārkus kur ir kāda sarežģītāka detaļa es uzriz mēģinu visu padarīt vienkāršāku. Tā nedrīkst. Nu lūk un šodien es ķēros klāt kkam tādam , kas sākumā izlikās pavisam vienkārši, bet šobrīd es nezinu kā tikšu galā. Un tie ir svārki no mežģīņu auduma ar poliestera oderi. Komplektā vēl būs žakete. Tā nu izgriezu un sadiedzu pagaidām. Bet to darot iedomājos - nu kur es tādu vilkšu? Ai, bet iepatikās un viss - vajag :)
Tas laikam arī viss. Dēļ meņukiem gribas ērtības, mieru, ieritināties tīrajā gultas vešā un sapņot. Tad nu laiks doties čučēt :)

Tags: ,

07:35

Labrīt dienā! :)
Izskatās ka naktī tomer ir bijis putenis. Vismaz sasnidzis krietni vairāk. Bet sētnieki vēl nav modušies, nedzird to raksturīgo ielu skrāpēšanu ar sniega lāpstām. He, uzrastīju un tikko kāds no viņiem ir sācis rīkoties ārā :)
Jābrauc uz Jūrmalu, tur droši vien kā jau pie jūras būs vēl aukstāks... Jāpakojas silti.
P.S.Naktī sapņoju ļoti garu sapni. Visu jau vairs neatceros, bet tur bija Ieva un Didzis. Es speciāli saplēšu kkādu stikla glezniņu, jo man viņa bija ļoti iepatikusies, saplēsu(rāmīti) un tēloju ka esmu ļoti bēdīga, bet pa slepo sev pievācu, tikmēr Ieva man kko stāstija par piedzīvojuma-tusēšanas garu kas viņai esot iekšā un noteikti ka man arī esot. Kad viņa aizgriezās ievēroju ka viņai ir kleita ar kimono tipa piedurknēm, izskatījās paššūta un man bija druksu skaudība. Un tad sapnī izštukoju, ka to stikla glezniņu kādā no šujamprojektiem izmantošu kā dekoru.

Tags:

21:48

Kamēr tiku līdz darbelim nosalu kā mazais meža susurs. Bet Tur mani priekšā jau gaidīja mana kaķenīte. Tā ka pircēju nebija un pa visām 9 darba h veikalā ienāca tikai treīs cilvēki, tad tā arī visu dienu lasīju žurnālus un ar kaķiem mīļojos. Daudzskaitlī jo vēlāk atnāca kaķenītes māsiņa un vēlāk vēl pilnīgi melns, melns kaķis. Bet tas bija tāds bailīgais, neļāva i ne sevi samīļot. Viņi tā man arī visu laiku nogulēju vitrīnā uz radiatora.

Ap četriem man tik slikti palika. Puncis sāpēja un bija tāds nelabums, ka likās ka būs jāvemj. pamocījos un tad sataisījos druksu pastaigāties. Auksti bija, bet nezinu, palīdzēja.

Vakarā taisījos mājās un izliku kaķus ārā. Kaķenītes māsiņa un melnais uzreiz aiztaigāja savās darīšanās, bet mana kaķenīte - tā arī palika pie durvīm piespiedusies un apsniga. Tik žēl viņas palika,//. Kad jau nodzēsu gaismas un gāju prom, redzēju ka viņa arī kkur aizstaigā prom no durvīm. Bet nu pabaroju viņu kārtīgi un ari ārā nobēru sauso kaķbarību, vismaz lai puncītis ir pilns.

 

21:56

Ārā pamatīgi puteņo un šodien nākot tumsā mājas un dzirdot sniega gurkstoņu zem kājām bija tik jauki :)Šobrīd graužu piparkūkas, ir forša vakara noskaņa. Vēl tikai glāzi vīna kārotos. Nesteidzība un miers.
Powered by Sviesta Ciba