Afīna Kedavra ([info]shyzo) wrote on July 10th, 2010 at 11:20 pm
zila sapņu zirga ziņas
Kopš tēts manu velodraugu atvizināja all the long way no Liepājas uz Rīgu, lēnām sāku kačāt pilsētbraukšanas skilu. Tas, ka es Liepājā sāku velo lietot ka main transportlīdzekli, bija milzu lēciens manā.. fitnesīgajā attīstībā. So to say, yeah?

Tātad, zirgs nonāca Rīgā.
Vispirms tika iekarots Mežparks.
Tad izokšķerēts ceļš uz Vecāķu pusi.

Sajutos makten varonīga un pieteicos ciemos pie tēta, kurš Pērkonlorda cienīgā miteklī dzīvojas - Marsa gatvē. Pļavniekos. Oh, well, I can do this, even though I have no idea how Mezparks connects with that Riga side.

Izpētīju karti, nopriecājos, ka nav baigi jālavierē pa mistiskiem stūriem neatklātā Rīgas topogrāfijas daļā, un devos ceļā. Izšaut caur Mežparkam bija problemātiski, with that Dziesmusvētki thing and all. Tad atklājās, ka tur kur man jādodas, dodās arī veloceliņš. Yay!

Nopriecājusies, ka nebūs jāčakarējas pa ielu versus ietvi, ka man ir tik tiešām pašai sava vieta uz ceļa, un nevar parādīties kaut kāds "nevari braukt pa ielu?" tipa indivīds [teorētiski varētu gan, bet tad man vismaz būtu zīmes, uz kurām norādīt], es ripinājos savā milzu tripā. Un, acīmredzot, pašāvu garām savam pagriezienam.

Atjēdzos Brasā.

Paglaudīju sev plecu, ka zinu kur tas ir, un kā no turienes tikt tur, kur man vajag. Ripot caurie Maģiskajiem Kapiem bija mazliet jocīgi. Flashbacku uzbrukums un tā.

Anyways, tad jau es biju tur, kur nu gan es visu zinu. Right? Wrong! Nogriezos vienu ielu par ātru un atkal nonācu mazliet ne tur, kur būtu jānonāk. Minor setback.

Pēc tam gan atkal biju on the right tracks, un beigu galā, pamaldoties pa mikrorajona kastīšnamiem, nonācu galamērķī.

Apkaļceļš bija tik pat feins. Tēts izdomāja a better version manam detour'am caur Brasu, braucot gar Biķernieku mežu, caur Teiku, caur Čiekurkalnu un tad jau back on my dear friend the bike-road = the way I should have gone in the first place.

Nomaldījos tikai vienu reizi, yay, me!
Tad jau manas spējas iegaumēt karti ļoti mudīgi, kamēr a seasoned car driver maps out the best way to get from A to B, nav tik vārgas, kā man pašai likās, kamēr es izmisīgi centos piefiksēt lietas, skatoties uz Google Earth provaidoto attēlu.

Anyways, kopumā nobraucu 25 km. A record number of city-cycling for moi.
And I'm enjoying myself immensely
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.