Afīna Kedavra ([info]shyzo) wrote on February 26th, 2010 at 05:36 pm
ēšanas nieki
Patiesībā jau ir forši, ka nokrīt no debesīm tāds bubulis, kas nevis vienkārši noskatās uz mazā cilvēka lielo cīņu pret liekajiem kg, bet arī kaut kā patur rociņu = nolemj piedalīties. Kaut vai pavisam necilā veidā.

Šodien tapa radīts "ēšanas plāns", according to my blood type. Teica jau man arī, ka man nav ko zaudēt (ja neskaita miljons iemīļotu ēdieniņu... un, well, to pašus liekos kg, LOL). Tagad ilgi un dikti varēšu prātot vai man tā darīties, vai tomēr nē. Jāuztaisa arī neatkarīgs research pašai.

Aber, ja tā pa godīgajam, ļoti daudzas lietas no tā "plāna" es jau tagad pati izdomāju darīties. Piem., rit otrais mēnesis bez cukura šķidrumos; esmu arī mazliet salt intake ierobežojusi (kas bija pagrūti, kad ar Enģeli kopā dzīvojos; puiks loves his aromatic salt way too much ^_^); mans plāns par veto kartupelīšiem un maizei mazliet pajuka dēļ Enģeļa ciemošanās, bet still ir aktīvs [tagad tikai jāpameklē labākas alternatīvas maizei, jo, ja es to "plānu" sākšu ievērot, esošais lavašs un pita ir a no no]... well.

Anyways, svarīgākais to be or not to be ir par to veģetārismu. Jāpastudē, jāpameditē un tad jau redzēs.

Note to self --
Net-sources one, two and three.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.