maize - graudu maize, saldskābā, ciabata, lāču ar riekstiem, aprikozēm un plūmēm; ļoti garšo svaiga, svaiga vai grauzdēta.
krējums, biezpiens, piens - krējums + biezpiens, krējums + tomāti, piens ar "čaučiem" jeb kellogs pārslām, melno tēju un kafiju.
siers - Krievijas standart, Holandes, brī, kamambērs, dorblu, kazas, retu reizi fetas; DO LOVE kopumā; lielākais kārums laikam ir ābolu siers no Lietuvas
olas - variācijas par omleti, vārītas arīdzen.
gaļa - lietoju; vislabāk patīk vistas fileja; nepatīk spārniņi, kājiņas, utt.; nepatīk cīpslas, skrimšļi, sīksta cūkgaļa.
alus - no alus nāk miegs, bet dažreiz gribas un tiek lietots.
sula - apelsīnu, zemeņu+ābolu, granātābolu
stiprais alkohols - mīlu mojito, pārsvarā dzeru sidru/džinu, ir vājība uz vodka+apelsīnu s.+grenadīna sīrups, patīk Viktōrs, baltvīns un Martini Asti
pikantās smērvielas un garšvielas - franču sinepes, tomātu mērce, dievinu ķīnas saldskābo, heinz garlic souce; garšvielas lietoju, nepatīk īpaši asas, patīk karrijs visvairāk.
zivis - mīlu lasi, foreli un tunci, neciešu asakas.
zupas - mīļākās ir biezzupas, mammas zupas -- laša zupa, sēņu zupa, "nabagu zupa"; neciešu biešu un kāpostu - bērnības trauma; ļoti garšo aukstā zupa the standart.
salāti - cēzara
saldie ēdieni - saldējums the sakultais, tiramisū, šokolāde kaut kādās variācijās, zemeņu krēms... ņaņa
našķi - variē.
ēdiena pagatavošanas veidi - patīk attīstīties un izpausties; patīk cept picas; biežāk tiek lietota panna, nekā katliņš.
these thoughts... - Post a comment
burned a hole in my heart
Afīna Kedavra (shyzo) wrote on February 23rd, 2009 at 09:27 pm
All hail MAS II