Afīna Kedavra ([info]shyzo) wrote on February 7th, 2009 at 11:00 pm
Es zinu, ka šodien visiem būšu jau apnikusi, bet, anyways...

BĀC, es gribu nafik uz US vai UK. Pie mums nekā, nu, nekā nav!! [ bet kāpēc Sephora ir ellē ratā visādās Čehijās un Krievijās, bet nav UK es gan nesaprotu; mošk viņiem, tiem UK-istiem, ir kaut kāds tāds tīkls pašiem savs, bet man tas tik tā liekas jocīgi. anyways, man liekas, ka es izlaistu garu, ja varētu ielūrēt tādā veikalā. Spriežot pēc bildēm, tie veikali ir lielāki par mūsu Drogām vietām UN FREAKIN PILNI AR KOSMĒTIKU!!!! I mean, seriously, kas tik nav uz pasaules!! -- uzacu šķēres un īpašās skropstu lokšķēres... OMFG, tur tak jāmirst nost XD; man gan ar savām divām acu ēnām nekādi tiesas darbi nedraud, vakarnakt redzēju šo video. tai skuķenei VISPĀR nav kosmētikas. nemaz... *labāk paklusēs*]

---
Ahh, pārkārtoju savas dārgumlādes. Bija jocīgi, nudien! Man ir tāda koka kastīte, kas mantota no mammas mammas (patiesībā ir divas, bet otra ir kaut kur Liepājā un tajā ir mani Kara Ostas dārgumi), kurā ir krelles un tā. Tad, nu, dīvaini bij` izvilkt no tās lādītes ārā spaikus (nav jau dikti spaicīgi, bet anyways). Viens bija pirkts vēl pirms es sāku aizrauties ar Īsto Mūziku, tāds klasiskajiem spicumiem uz kamulflāžas fona, otru man Mr. Tētis atveda no, umm, Horvātijas? Atceros, ka mazliet biju sapūtusies, ka man kaut kādu tādu androgēno suvenīru atved no Svešas Zemes, bet viņam neko neteicu; tātad, minētais spaiks tāds samērā klasisks ar dažādu lielumu spicumu rindām. Umm. Anyways, pēdējais ir palicis pie manis, patiesībā pieder M.

Simts gadus neesmu nevienu no viņiem nēsājusi. Nezinu vai vēl kādreiz to darīšu. Bet, nu, tākā es pat saplīsušas ķēdītes glabāju nostaļģijas vārdā, kastītē they will live.

---
Jebkurā gadījumā, es esmu visnotaļ nelaimīgs cilvēks. Man patīk tik daudz kas! Grāmatas, foto, make-up, aksesuāri, drēbes... Naudu, naudu, dodiet man naudu! Lai es varu izpausties!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.