taapat vien un daudz - Post a comment
April 2006
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
Friday, November 4th, 2005 06:56 pm

suudi rallaa

nu taa. ir suudi rallaa.
veel viena mana fobija, kas kopaa mani nogalinaas aatraak nekaa plaanojis dievs.
diivainu apstaaklju iespaidaa shodien, tikko sapratu, ka mani paarnjeemushas bailes novecot!!! ne jau tikai fiziski - tas buutu tas mazaakais! bet galvenais, ka man ir bail novecot gariigi...
buutiibaa tas ko meegjinu pateikt, ka pat it kaa smiekliigajos tiineidzera gados jaunieshi ir tik patiesi savaas izjuutaas. pieaugushajiem tas no malas izskataas muljkjiigi, dumji, arii liecina par nesasniegto praata briedumu. bet tas tachu ir tik skaisti! ja juut naidu, skaudiibu, miilestiibu, piekjershanos, nodeviibu - tas pa iistam. taa ka - saap! ar laiku jau cilveeks notrulinaas. viss iet pa liiniju ------------------. skumji. garlaiciigi. vinja domas aptumsho dazhaadas blakus domas, vinjsh domaa par to, ko citi par vinju domaas un maina savas domas...bet jauniibaa viss ir tik 100%-iigi tiirradnis taadaa noziimee, ka cilveeka paardziivojums ir 100%-igi iists! vinjsh ir pats par sevi, peec Hemingveja - cilveeks ir vientulja sala. bet, paliekot vecaakam, tas pievienojas arhipelaagam. ieguust arhipelaaga raksturu, izskatu, uzvediibu.
un neit jau runa par to, ka visi jaunieshi ir vienaadi speeciigi un atshkjirigi savaas izjuutaas, - nee. buutiskais ir vinsj/vinjha katrs par sevi - vinju izjuutu sakaapinaajums, spriedze.
nu...laikam vecumaa vieniigais sakaapinaajums ir depresija...
murgainaa teksta un domu rezultaataa secinaajums ir viens - katram jau gribas to, kas nav vai ir kaut kur citur, kur neesi pats.

laikam jau arii man taa shoreiz. kaut ko veel gribeeju puerakstiit, bet aizmirsaas - laikam par daudz alkohola....


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: