Man ir ko teikt!!! - Post a comment
September 2006
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Saturday, August 12th, 2006 04:15 pm

kukuuuu

Esmu pavadiijusi ideaalu juuliju un augusta saakumu! tie$aam viss bumbaas!!bet nu ok saak$u pamazaaam!
Juulijs:
*jauki pavadiitas gandriiz diennaktis, bedzot pirmaa pieredze, kaa izraadiijaas ir pavisam labi
*sertifikaatu sanjem$ana - visai iepriecino$i pat
*dokumentu iesnieg$ana, kas ir taada pagruutaaka, vismaz LU, bet nu taapat interesanti!
* mani 18!patiikama svinee$ana, tuvaakie draugi /gandriiz visi/, nav ko nozheelot un $kroboties, vieniigi vareeja buut ko vairaak dariit, bet nu kas bijis tas bijis!
*brauciens uz Limbazhiem pie mazajaam!baigi for$i taa pareekt par viskko, atcereeties savus laikus!galvenais ka labs laiks bija!
*tad garaaka atpuuta Ronii$os, tas jau bija pavisam for$i!veel jauna pieredze klaat! un vispaar ljoti neaizmirstams laiks!
*atkal atpputa/atvadas Ronii$os!bet tomeer jauki!kgan gribeejaas vairaak izpluust vaardos bet sanaaca taapat sms! :)
* brauk$ana uz Franciju!oi kaa saaakumaa negribeejaas!baac vnk!1ais vakars/nakts autobusaa baigi slikti un normaali! vispaar brauciens izdevies ljoti! cilveeki visi /tie ar ko biju vairaak/mazaak kopaa/ patika, pat nedomaaju ka buus taa ka neviens nebesiis!saskaaros arii ar dazhaam negatiivaam lietaam, bet nu taas mani it kaa neskaara, vnk paamniiju to! bija arii kaads pavisam negatiivs incidents, bet uztveeru kkaa mieriigi, domaaju ka taa arii buus, bet tagad redzu ka ir rpobleemas braukt sve$aas ma$iinaas, transportu ieskaitot!bet nu tixim paari!cilveeki kas bij apkaart- labs kontakts taa saliidzino$i, nekaadas atklaatas negaacijas un antipaatijas nejutu taa ka domaaju ir ok!ljoti daudz prikolu, visaadu sviestu kas baigi uzdzen atminjas!vispaar ljoti apmierinaata!neksatoties uz super cilveeku Kaarli Bu$u!peec vaakrdienas sapulces vinj$ man vnk besii, cilveex ar taadu attiexmi no mums nekaadas atlaides vispaar nav pelniijis!un tas uz vinja sirdsapzinjas!domaaju ka naudu neatguut!un dievkalpojumi ir kkas labs, vismaz Tezee stilaa!
* pa $o laiku Zaniite nolikusi tiesiibas! mna ir jauns $oferis!
*un pats galvenias, esmu atkal atgriezusies savaa iistajaa vietaa un pie gjimenes!Peedeejaa laikaa mamma ir ljoti ljoti tuva palikusi!

** varu teikt tikai to ka esmu ljoti apmierinaata ar savu dziivi, ar cilveekiem kas patie$aam ir man blakus!un veel man beidzot ir jaasatiek veel dazhas manas meitenes kas veel nav satiktas!

Current Mood calm
Current Music tumsa -un pirms mees aizmigaam


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: