Shikonis' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, March 27th, 2003

    Time Event
    8:36a
    kristiibas?
    shodien eju pie maaciitaaj runaat par sika kristiibaam:)
    Kaapeec.. nu kaut vai taapeec,lai uztaisiitu sev sveetkus pavasarii :)) vai ta es neesu to pelniijusi :) Patiesibaa iipashi neatbalstu ziidainju krisiishanu, o cilveekam piederiiba ticiibai ir jaaizveelas apziniigaa vecumaa:) bet .. bet tas nemaina lietas buutiibu :) Kad siiks pieaugs, lai pac domaa- vai vinju apmierina esoshaa kaartiiba vai nee:) Iet kaut vai uz krishnajiitiem(protams, ja mamma atljaus ), bet sev tos sveetkus uztaisiishu :)


    Slinkums uz darbu iet.. kaut energjija un veelme ir maximaalaa :) Beizdot juuties novertets- un pateiciiba ir liela :)
    12:56p
    paardomas...
    Biju bazniicaa... runaaju par kristiibaam...
    Nedaudz viilos, ka Domaa vairs naf Liepinja- shams veel manu omiiti iesveetiijis bija... be taa ir mazaakaa beeda.
    Tagad ir jauns maaciitaajs (vo vaardu aizmirsu pajautaat:()...
    Notikaas saruna par kristietiibas un tepee jautaajieniem...Principaa man ir jaapiekriit maaciitaajam, nu nevar kristiibas uztvert kaa modes lietu un es vinjam piekriitu- BET tai pashaa laika vinjsh nevar likt man izpluust kristietiibas izpausmees, ja taam 1. nejuutos gatava (runa iet par Dievgaldu) 2. neesu aktiivaa kristiete un mani uzskati par Dievu un ticiibu bishkuciit pamatiigi atshkjiras no bazniicaa pienjemtajiem uzskatiem.
    Tas pac par krustvecakiem... peec manaam domaam (kas sakriit ar bazniicas uzskatiem) krustvecaaku galvenaa funkcija ir- buut maates/teeva aizvietotaajiem, ja ar tiemn kas notiek un peec tam seko kristietiskaa audzinaashana... bet te paceljaas taac neliels sarezhgjiijums, kuraa mani un maaciitaaja uzskati saaka KRASI atshkjirties... Galvenais, redziet, esot lei shami buutu kristiiti, iesveetiiti un piederiigi pie draudzes... Tad jau no shii skata punkta man beernam jaanjem dubulti krustvecaaki, jo tie kurus veelos Nav aktiivi kristieshi un es neveelos, lai vinji Izliktos labaaki nekaa ir- jo galveno uzdevumu- buut par aizvietotaajiem es vinjiem uzticeetu! Vai tieshaam man ir jaauzspiezh???
    2:26p
    Atziimeejos...
    Vo darbaa galdinju uzsaucu... tagad oficiaals straadniecinjsh shite esu :) Patiik man shitie cilveecinji :)))
    Interesanti vai no vecaa darba izraxtiities?

    << Previous Day 2003/03/27
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba