Aprīlis 8., 2011


[info]servo19:45
mana kantrii muuzikas video debija pashlaik rendereejas. taapeec pierakstiishu vakarnakts sapni. ljoti detalizeets, pa daudzaam nedeeljaam pirmais. sanaaca pagari laikam, bet man baigi patiik piefikseet detaljas, kad taadas atceros.


taatad shii ir otraa/peedeejaa dalja. ieprieksheejo dalju es kaa likums nekad neatceros. tachu visas parasti ir saistiitas ar kaadu detalju, personaazhu, vietu, asociaaciju.
taatad, eju gar Ale Coq stadionu (kur nav gluzhi taa rakstiits, bet taa tomeer ir taa vieta), kursh parasti atrodams Tallinaa, tachu tagad tas ir uz Kugju ielas, tur kur radison sas Daugava. nokaapju pa kaapneem zemaak uz liidziigu paareju, kaada ir zem stockmana. tieshi sheit satieku vaacu pasniedzeeju no manas skolas. tieshi ar vinju kkas bija saistiits ieprieksheejaa daljaa. vinsh mani ieluudz uz maajiigu paseedeeshanu pie sevis un es neatsakos. vinsh tomeer gjimenes cilveeks un taa, gan jau buus mieriigi un smalki.
vinja miteklis vairaak atgaadina taadu kaa pelju pazemes alu, ar smilshu sienaam un griestiem, bet galvenais, tieshi izmeeros - man ir pilniigi tupus jaalien cauri mazajiem labirintiem, kameer pats namateevs plataa solii man izraada, kur tualete, kur virtuve utt., nemaz nenoliecoties. vinsh gatavojas ievest mani pa kaadaam duviim, kad es dzirdu klauveejienu skanju, kas apslaapee visas citas skanjas apkaart. paskatos pa labi, un pamanu kaadu meiteni, staavam pie kaapneem uz otro staavu maajot man un aicinot augshaa. es noveershos un ieeju smilshu istabinjaa. 
tur jaunieshi, taadi tipiskie amerikaanju fraternity chalji apdolbaas ar zaales, uudenspiipes un kokaiina kokteili. vinji muus paarlaimiigi uznjem, es sasveicinos ar high-five un fistbump'iem un atvados. smilshainajos labirintos ir taads kaa shaurs paplashinaajums, ko vareetu uzskatiit par viesistabu, vai teejas dzershanas telpu, ja taa buutu telpa. tur noseezhos klubkreeslaa, kad ar perifeero redzi labajaa malaa redzu to pashu pasniedzeeju saskuupstaamies ar kaadu blondu meiteni. tad vinji abi apsheezhas diivaanaa, pretii man. vaacietis ir ieteerpies maajiigaas dreebees, kas driizaak izskataas peec 16-gadiiga puikas maajiigajaam dreebeem, peleeki zilos tonjos, ar pastulbu cepuri, kaada ir vienam manam kursabiedram, kuru vinsh nenovelk iekshtelpaas. blondaa meitene tieshaam ir meitene, ap 16-17 gadiem nemaz necenzdamaas izlikties vecaaka. vaacietis pamana manu neizpratni, juut, ka neesmu kaartiigi atslaabis, taapeec pieliecaas pie meitenes un iechukst ausii. tad vinja sasmejas, pieliecas man tuvaak un uzliek milziigu, slapju buchu man uz pieres un turpina kjikjinaat. manii ir kkas atraidoshs, ko meitene uztver un apvainojas.
es celjos kaajaas un dodos atpakalj uz smilshu istabinju, kad peeksnji taas durvis atveras, visi jaunieshi naak aaraa un izkliist, tachu balliite nebeidzas. atkal dzirdu citu skanju absorbeejoshos klauveejienus no taas pashas meitenes. vinja ir saliidzinoshi gara, tachu nav pieliekusies, jo staav jau uz kaapneem. vinja vareetu buut pilngadiiga, tachu tas var tikt apshaubiits. vinjai ir diezgan paplats, spilgti dzeltens t-krekls un iisi svaarcinji. tad saprotu, ka viss man apkaart ir dzeltens, nu tiiri viesu dreebees utt. meitene atkal man maaj un aicina sekot augshaa. shoreiz dodos liidzi. otrajaa staavaa griesti ir normaali. mees ieejam istabaa, kur griesti tagad ir ljoti augsti, istabas viduu ir milziiga gulta ar aizkariem. meitene saak piekaartot palagus un taa starp citu staasta par savaam priekshrociibaam un truukumiem seksa laikaa. tad vinja leeni pienaak klaat. es taa kaa taisos atbildeet ar atklaatiibu par to pashu tematu, bet vinja pusvaardaa mani paartrauc ar skuupstu. mees turpinaam, leenaam kaapjoties atpakalj, ar ceriibu, ka ievelsimies tieshi gultaa. tomeer acis ciet, neko neredzu. kritiena pusceljaa es atveru acis un saprotu, ka esam ljoti taalu no gultas un kriitam taisni uz zemes. taa kaa meitene ir apakshaa es satveru vinjas galvu, laikam lai pasargaatu no trieciena. tad mees nokriitam un tad es pamostos, 2h pirms jau piemineetaa vaaciesha lekcijas.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
lake of skin - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba