Marts 11., 2011


[info]servo16:42
viss tik ļoti muļķīgi pēdējā laikā. par garlaicību jau esmu sūdzējies. un es vēl esmu tas, kurš to kaut cik veiksmīgi spēj pārdzīvot. pats muļķīgākais ir tas, ka šobrīd nekas nenotiek, bet uz aprīli un maiju man būs tik daudz darāmā, skolas projektu, ka nezināšu, kur likties. kā operators kādās 3-4 īsfilmās un vēl pašam sava dok jārežisē. cik skaisti būtu to visu pa šo semestri izstiept.
pagaidām tik graužu semačkas un esmu uzsēdies grupas Cage the Elephant trīs dziesmām; grupu, atrastu pie kāda laba cilvēka dr.lv d-grāmatās (pārsteidzoši, ka tur kaut kas jēdzīgs arī ir atrasts)

vēl Deivids Linčš atvēris jauno mājaslapu. bet tur nav ne vārda par filmām. es par Linču sāku interesēties un tiku apburts tikai pēc Inland Empire iznākšanas, tā kā es nekad neesmu pieredzējis jaunu darbu no iecienīta konkrētā mākslinieka, pēc tam, kad esmu ticis apburts. tas, kas ir iznācis - pāris mūzikas klipi, reklāmas - licis nedaudz vilties. tagad mājaslapa vēsta 'David Lynch music company' un ir iespēja tikai gremdēties nostaļģijā, klausoties visu filmu soundtrack'us, plus visādas sadarbības. piemēram, wtf video no 90tajiem ar Badalamenti.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
lake of skin - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba