Decembris 27., 2010


[info]servo23:13
beidzot noņēmu omulīgo, bet pārāk daudz uzmanības saņēmušo bārdu, plus paspēju paākstīties- uztaisīju tās padumjās šaurās ūsiņas, kas turpinās līdz zodam. tā kā Motorhead Lemijam, bet šaurās.
ziemsvētki negrandiozi, vecāki visu vakaru citēja mācītāju, kurš lnt intervijā teicis, ka jādāvā citiem sevi nevis mopēdus, burvju zižļus un citas praktiskas lietas.
esmu tā nosacīti dadzīvojies līdz kkādam lāstam - Latvijā nekur tā īsti nejūtos piederīgs, katrā cilvēku kompānijā bišku autsaiderisms pārņem. šad tad pāriet, bet kopsummā nekomfortabli. nē, precīzāk, nevis pāriet, bet šad tad uznāk.  laikam tāpēc man daudz labāk patīk tallinā, tur to praktiski neizjūtu. laikam būs jāņem piemērs no penij apakšsvītra leinas nākamgad!

ko vēl. ā tomēr dabūju bez jokiem praktisko dāvanu, eksternālo cietni, uz vārda svētkiem. bet bēda atkal par to, ka netiku pie tehnikas pēdējo filmiņu negatīvu izprintēšanai, da i attīstīt laikam nesanāks, tāpēc pārsvarā ar cipariem bildēju. tam par godu ielikšu pāris pikčerus!







Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
lake of skin - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba