Aprīlis 25., 2010


[info]servo19:47
eju no filmēšanas paviljona (mani tur nevienam šodien nevajadzēja) un izdomāju līdz centram ar trollejbusi. tieši doma galvā tā starp citu: tač kontrole neapturēs trolleju, pie tam centrā, kamēr stāvēs, pārējiem trollejiem būs jāgaida, tomēr ar tiem mietiem pie elektrovadiem un tā, nav ko ķēpāties. nu protams, stāv zaļie municipālpolicistiņi.
tīrā veiksme, ka stāvēju tieši pie biļešu puncher'a. tā nu mēs braucam 3 mēnešus par 7 kronām. man gan lieli izdevumi pēdējā laikā - kādas 3-4 biļetes jau iztērētas, izlepšu vēl un pirkšu uz katru braucienu.
bet tai kontrolei nopietna stratēģija ar slepeno ieroci: baigi bieži iekāpj tāds vīrietis un atstāj nopietnu iespaidu. cilvēks zaļajā kā tāds Tallinas Hiperions, tāda sajūta, ka burtiski jāpietupjas viņam, lai pārvietotos pa salonu. it kā jau ar kuvaldiem-kulakiem jau nevilks pa ausīm, ja būsi nogrēkojies, bet mūsdienās jau efekts svarīgāks, lai ceļi sāk trīcēt teiksim kādam ārzemniekam, kas pirmo reiz te iemaldījies.
es pats esmu tīri garš (tikai nesen sāku to apzināties), un ir tā, ka tos kas ir īsāki, tos tā nesanāk salīdzināt - nu ir īsi un viss, vairāk kategoriju man nav priekš jums. bet ja ir garāks cilvēks, tas baigi acīs krīt un pat gribas slepus pieiet pie muguras un samērīties, nu tīri ziņkāres pēc.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
lake of skin - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba