Mani pieraksti, ieraksti, pārdomu saraksti - Bļe ZB "gudrinieki"

About Bļe ZB "gudrinieki"

Previous Entry Bļe ZB "gudrinieki"Mar. 5th, 2005 @ 03:18 am Next Entry

Jā, es esmu informātiķis, jā, es mācos 3. kursā, jā es šo to jēdzu no kopjiem....

Piedodiet, bet nu tagad es teikšu ko domāju, man jau ZB jūsu uzdirsieni aiz muguras sakot, to ko nezinat (Speciāli PPF koju gudriniekiem) ienakot un nodiršot, tipa (oooo atkal internetā sēdi jāaaa, mmm aaaa ,eee, ooo?) bļe, paši ļoši fišku nebīdījāt, vadus nepirkāt un ar vadību nerunājāt! Jā man patīk dzīvot kojās, bet nepatīk apzināties to, ka jūs paši neziniet ko runājiet! Tas ir baigi kruta laikam ienākt un uzdirst "ooo psc psc vien māki kā draugi.lv un face.lv sēdēt! Tipa ja es esmu informātiķis, tad es visu zinu, un man jau no bez maz vai no 5 klases man to borē galvā iekša ? Ņefiga! Tas ka es sēžu netā un lasu lietas, kas intersesē nenozīmē, ka es spēlēju spēles! PSC kur var nolaisties tik zemu, lasu delfi.lv un man prasa, ko tu tur spēlē?

Un ja kaut lāda ķibele ar PC, tad uzreiz klāt, avuj, avuj nezinu, kas bet nu avuj, nekas nestrādā!Saku kā ir ja šitais vēl turīpnāsies, tad točna visiem teikšu, piedod, nevaru, atnāktat vēl pēc 4 nedēļām, jo man vēl 7 levels jāsasniedz! (Tas porotams neatiecas uz VIP).

(Leave a comment)
[User Picture Icon]
From:[info]joriks
Date: March 5th, 2005 - 12:01 pm
(Link)
vot šitas man ar kretinē, ja kāds sāk k-ko dirst virsū un pēc tam lien kā padļiza(?) lūgties lai palīdz! uij kā gribās tādiem pidariņiem uzšaut tā lai neceļas un nevelk savu pkaļu pie manis vairs vai arī lai tura muti ciet!
From:[info]piccolo
Date: March 6th, 2005 - 10:35 pm
(Link)
VIP = meitenes? :)
From:[info]semo
Date: March 8th, 2005 - 01:23 am
(Link)
Mmm neesmu iistebniibaa par sho domaajis un reekjinaajis, bet nu ja pareekjina ka dziivoju kojaas, ehhh :)
[User Picture Icon]
From:[info]maninblack
Date: March 15th, 2005 - 09:08 am
(Link)
hmz.. veelviens ppf-ists? :)
bet nu fakts ir skumshs, tautas aprobezhotiibai nav gala. man skolaa skolniecinji arii shitaadi - atnaak, ierauga manaa monitoraa EditPlusu ar atveertu php-kodu un saka: "chatojiet, skolotaaj?" Nav jau jeega teikt, ka nee, straadaaju redz un lai iet dirst, uzskatiis, ka meegjinu taisnoties. Un shitaadi siikaljas arii izaugot paliks tik pat stulbi. Dirsiis, arii ja nebuus noskaidrojushi faktus liidz galam. Apshaut taadus.
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba