semiole - Komentāri
Svētdiena, 1. Feb 2009 19:15

mākoņsalāti, grādīgais bērns un kūka:)

Vispār jau laikam jāsāk un jābeidz ar patīkamām lietām.
Mums vairs beidzot nečīkst gulta - vakardien, pateicoties Viesim, tika izjaukts gultas rāmis un mūsu aizdomas apstiprinājās - matracis nečīkst, čīkstēšana un visāda krakstēšana radās matrača koka konsturkcijai saskaroties ar gultas rāmja konstrukciju. Tagad galvenais ir atrisināt jautājumu, kā to visu novērts, lai matraci varētu uzcelt atkal uz rāmja un gulēt normālā augstumā, nevis uz grīdas;) Itkā jau nekas no tā nemainās, bet naktī lekt kājās pie bērna ir gana dumi - būtībā jātiek miegainam augšā no zemes un manas kuslās miesas to spēj ar grūtībām. Ja nu kādam kāds padoms, lūdzu padalieties.

Bērns šodien visu dienu ar temperatūru, kura svārstās no 37,7-38,3. Tā ir šā brīža statistika. Nemāku pati slimot un negribu, lai mazums slimo - kā lai viņu ārstē? Un rīt man jāiet atkal uz darbu pēc gandrīz pusotra gada pārtraukuma - šausmas. Cerams, ka tas ir uz zobiem. Ļoti uz to ceru, jo es esmu dabūjusi biki iesnas un Viesis arī tikko bija izslimojis kaut kādu zarazu. Jācer, ka neko mēs abi nebūsim pielipinājuši Bruncītim.

Kūka - tip mana brīnumgardā siera kūka. To gan dabūšu tikai es, bet mājiniekiem tiks smarža:) Rīt jāsacienā kolēģes, lai viņas ir labas un smaidīgas un visas jaunās lietas ierāda un iestāsta:) Cik saprotu, daudz kas ir mainījies (tikai alga vecā, grrrrrrrrrr), bet man ir svarīgi jau ar rītdienu iet darbā, lai dabūtu vismaz dažas dienas pastrādāt kopā ar savu aizvietotāju, kas tagad saprot vairāk par mani:)

ehhh - bailes, neziņa un bezspēcība - riebīgākais komplekts šim vakaram.
Un vēl - dzert vai nedzert? Bet ja ir jābrauc? Un bērnu nodaļas vairs Sigī nav, tā ir tikai Rīgā. brrrr

Ak jā;) Mākoņsalāti:) Šorīt tapa mākoņsalāti - veselību mums un jums;)


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: