secondplace's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, November 10th, 2006

    Time Event
    4:18p
    peedeejaa laikaa aizvien vairaak saprotu, ka man patiik mans darbs. man ir interesanti. un es juutos saliidzinoshi briivi. koleegju barinjsh apkaart taads, ka vienmeer var paljauties; izpaliidzees un atbalstiis, ielies un izdancinaas. un tad es saprotu, ka man ljoti, ljoti negribas iet prom.

    kaut gan, protams, shoreiz svaigas galjas loma arii bija dalja no darba. iedodiet baram svariigu, mazliet padziivojushu viirieshu vienu jaunu sievieti un ir pilniigs vaax. uzmaniibas apliecinaajumu pluudi un ciinjas par to, kursh pirmais pados meeteli, kursh ieteiks man viinu un kursh speelees ar mani paarii biljardu veel ir ok. bet, palielinoties alkohola daudzumam organismaa, pieaug arii vinju nekauniiba, un tad arii es saduushojos un nepiecieshamiibas gadiijumaa speeju arii taa rupjaak pasuutiit igaunju pashu lielaako shefu. perversi jocinji, personiski jautaajumi un divdomiigi maajieni, kad pat mans vecais, marazmaatiskais boss saak staastiit sexa jocinjus un atgadiijumus... smaidu, smaidu, uzklausu, ka ar vakardienas topinju mana biljarda speele izskatiijaas sexiigaak, atsakos atbildeet, kaapeec esmu shkjiirusies, meegjinu ignoreet staastus par to, kaa, luuk, shii asistente speej vinju noveerteet sexuaali, bet sieva nee, skatos, kaa mana glaaze tiek nemitiigi piepildiita un beigaas jau arii dzeru uz velna paraushanu.

    bet diklju pils uz vietas. joprojaam ar koleegji sacenshamies, kuram tiks stiliigaaks numurinjsh. uudens veel aizvien tur ir ljoti patiikams, miiksts, matiem iipashs prieks. biljards kopaa ar saunu, baseinu un neierobezhotu alkohola daudzumu ljaava vakaros izklaideeties kaartiigi, nevis vienkaarshi niikt un dzert. nu, vismaz saakumaa arii man bija jautri. un koleegjis, kursh paarmet paar plecu un paarnes paari peljkjeem, valmieras stikla shkjiedru ruupniicas finanshu direktora maldiishanaas pasham savos cehos, viesu apmierinaataas sejas, shampanietis no riita, valdes priekshseedeetaajs, kursh iedod buchu uz vaiga pirms savas skrieshanas atpakalj uz riigu, valdes priekshseedeetaaja vietnieks, kursh saak otraas dienas seedi ar textu - cik laika mums ir vajadziigs, lai mees jau 30 minuutees visu izrunaatu...

    darba paliek vairaak, jaa. tikko atbraucu maajaas, bet jau domaaju, kas pirmdien jaapaspeej izdariit. bet vienalga - kad dzirdu sava bosa 'paldies', silti paliek.

    << Previous Day 2006/11/10
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba