secondplace's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, September 1st, 2005

    Time Event
    9:20a
    shis ir pirmais 1. septembris peec 18 gadiem, kad man nav jaadomaa par skolu. kad nebuus jaaraxta bezgaliigi daudz visaadu referaatu, eseju, teezhu un analiizhu par masu komunikaacijas probleemaam; kad par 15. trolejbusu var aizmirst; kad nebuus satrauktu kursabiedru zvanu manaa telefonaa. skaists riits, protams, visi skoleeni taadi sapuceeti un ar ziediem. es ar sapuceeta, tikai vienkaarshi taapat :) lai var leenaam klikshkjinaat ar papeediishiem pa vecriigas brugji, uzsmaidiit pretii iesirmiem kungiem gaishos uzvalcinjos un justies labi.
    10:36a
    dazhreiz negribas neko citu, kaa vien omuliibu.
    un tad, kad dabuu, tad veel laicinju taada streemeliite velkas liidz.
    3:48p
    pirmo secinaajumu ir ljoti daudz. aarkaartiigi daudz solju jaasper, lai nebuutu kauns citiem raadiit, bet galvenais - tas viss ir aarkaartiigi interesanti. es miilu kino.
    5:04p
    vai nav vienalga, ja shodien ir tik patiikama diena? saule, pusdienas un sarunas liivu laukumaa uz solinja. kaut kaads nenosakaamas izcelsmes viegls priecinjsh seezh iekshaa un liek smaidiit. steidziigi e-pasti, peekshnji atklaatiibas uzpluudi, zvans no moldovas, nez kaapeec mani saak uzskatiit par viinu expertu, manikiirs, riit buus traka diena, es veel mazliet maaku runaat krieviski. un vispaar - tik daudz tomeer to interesanto lietu apkaart. vajadzeetu neizpluust.

    << Previous Day 2005/09/01
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba