secondplace's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, January 2nd, 2005

    Time Event
    3:29a
    liekas, ka esmu vieniigaa, kas nezina, ko lai veelas shajaa jaunajaa gadaa... jaa, protams, piekriitot kaadam noveeleejumam, es veelos labsajuutu. bet ko tas ietver? taapat kaa ar ziemassveetku daavanaam. no vienas puses, nee, es neko neveelos no vinja ziemassveetkos. no otras - protams, ka veelos. es veelos atnaakt maajaas kaa maajaas; maajaas, kuraas ir vinjsh. viss paareejais no vinja ir tikai njirgaashanaas.

    labi, lai paliek - jaunajaa gadaa es vienkaarshi veelos justies labi. lai ko tas ietvertu. varbuut dereetu arii mazliet plashaaka pasaule, citaadi briizhiem tik maza, ka sirdi spiezh. bet no otras puses - tas var paaraak daargi maxaat.
    3:43a
    es atkal neju guleet... pat nogurdinoshas vakara aktivitaates vairs neliidz. laikam tieshaam vajag ieviest kaadu maajas garinju, kas katru vakaru mani noliks gultaa, silti sasegs un ieaijaas miegaa.

    Current Mood: veess, gurds un vientuljsh
    9:39p
    taada viegla slaistiishanaas... pusee dienas tikai pamosties, uzcept pankuukas, lasiit un skatiities tv, uztaisiit spageti ar tuncha meerci, lasiit un skatiities tv... atpuuta no atpuushanaas. un sajuuta, ka kaads blakus atpuushas taapat un pa vidu veel ar mani parunaajas, ir pavisam laba. shodien mani nekas nesatrauc. shodien man ir miers un slinkums.
    10:25p
    briizhiem shkjiet, ka es nemitiigi izdaru nepareizaas izveeles. ha. who cares.

    tikai mazliet diivaini - uzdaavinaat sev biljeti uz londonu un nemaz par to nepriecaaties.

    Current Mood: joprojaam mieriigs

    << Previous Day 2005/01/02
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba