Kārkliņa pieraksti - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
07:07 pm

[info]sb

[Link]


11.oktobrī plkst.14.00 visiem RTU 1.kursiem beigsies lekcijas, un tad tie nonāks vecāko kursu fuksēšanas atrakcijās. Kad fukši būs kārtīgi iefuksēti fakultātēs, ar to viss vēl nebeigsies. Fuksēšanas fināls jeb "Fukšu balle" būs vienā no Rīgas labākajiem klubiem "Essential". Tieši tur būs lielā RTU iefuksēšana un zvēresta lasīšana, tieši tur satiksies fukši no visām RTU fakultātēm kopā. Ieeja klubā "Essential" būs no plkst.20.00. Klubā bez tradicionālā zvēresta un citām atrakcijām un konkursiem sagaidīs interesanta programma. Šī "Fukšu balle" notiks R'n'B un hiphopa stilā, kas atbilst kluba Essential stilam.

Priecēs slavenais hiphopa duets "Device", kuriem piebiedrosies arī viesmākslinieki. Būs neaizmirstams 3D lāzera šovs, kuru piedāvā pats klubs "Essential". Bet pasākuma nagla būs breikeru un dejotāju kaujas. Breikeru rindās cīnīsies par tavām simpātijām "Dance of street" pret "Nosy Kids", kuras ir labākās breikeru deju grupas Latvijā un augsti kotējas arī Eiropā. Dejotāju rindās cīnīsies "Kaprīzes" meitenes, kuras arī rādīs ļoti interesantu šovu. Šāda "Fukšu balle" vēl nekad nav bijusi un to nekādā gadījumā nedrīkst palaist garām.

Fukšiem būs iespējams arī piedalīties daudzos un dažādos konkursiņos, kur varēsi laimēt vērtīgas balvas. Tieši šeit būs lielā plānotāja izloze, kur piedalīsies visi, kuri ir aizpildījuši un iemetuši anketas no RTU Studiju plānotāja. Būs arī konkursiņi un balviņas no "Fukšu balles" sponsora "SEB Unibankas", kā arī būs "Bling—bling" konkursiņi ar balviņām.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba