Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

Regīna's Journal

31st July, 2009. 3:03 pm.

Vakar bija tiešām jauka kopā sanākšana. Es jūtos tik laimīga kad man apkārt ir tik forši cilvēki. tādā ziņā man tiešām veicas. tagad, kad atgriezies no atvaļinājuma man paredzētais instruktors, braukšana ir kļuvusi vēl iepriecinošāka. Sākumā domāju, ka viņš ir pārāk kritiski noskaņots, bet pēc īsa laika izrādījās, ka tā būs tiešām vieglāk un ātrāk iemācīties un sev par pārsteigumu no viņa puses dzirdēju arī uzslavas.

un vakarnakt redzēju optimistisku un interesantu sapni no kura šodien izjūtu papildus pozitīvo enerģiju.
Ceru šo sapni vismaz daļēji realizēt un atkal sadraudzēties ar sapnī redzēto cilvēku, lai viss notiktu tā, kā nosapņots. tā arī nebūtu pirmā reize, kad nosapņotais kļūst par īstenību.

Make Notes

31st July, 2009. 8:10 pm.

es varētu stundām ilgi sēdēt un klausīties Tās-dziesmas skaņās, kas tik ļoti pārceļ mani uz to īso mirkli manā dzīvē. tik vienkāršs, trausls, dziļš un patiesi skaists mirklis. klausoties to pārņem sajūta, ka manas bruņas un visi iespējamie aizsargi lēni, gandrīz nemanāmi no manis atdalās un izšķīst vismaz uz kādu laiku un manī ieplūst trausls gaišums,vilšanos nezinoša bezbailība un paļaušanās. protams, tagad vēl tas vakardienas alkohols tiek vienatnē piebeigts, he he. un es sēžu savā pufā, skatos pa logu un iekšēji lidoju. arī tāds brīdis ir retums. mūziciņa mana, tu tapsi spēlēta uz manas ģitāras 100%.

Current music: anonīms skaņdarbs skan jau 7.reizi.

Make Notes

Back A Day - Forward A Day