Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

Regīna's Journal

19th June, 2009. 3:10 pm.

mans izlaidums bija foršs! saorganizēts bija tiešām tā, lai rastos svinīga, īpaša izjūta un tā mani patiesi piepildīja, varbūt vienā brīdī pat par daudz...sāku fanātiski dāvināt puķes visiem skolotājiem. uz brīdi likās, ka es visus mīlu. biju tik iepriecināta no visiem, kas ieradās uz manu izlaidumu!

vēlāk ar klasesbiedriem&vēl dažiem cilvēkiem vakars turpinājās jautri. bijām uz tequila boom, vēlāk daudz staigājām, tad aizgājām līdz Esītim(wtf?!), bet vispār man Esītī patika :D varbūt reibuma vaina?!pēc neilga laika apstākļu spiesti gājām ārā un vēl pēc kāda laika devos ar taxi uz mājām, jo biju jau nosalusi, diezgan alkoholizēta, pārgurusi, bet ar visu apmierināta.


tagad mani gaida Emīla Zolā grāmata un mans jaunizveidotais komforta stūris. noskaņojums ir ļoooooti labs. šķiet, ka tagad tāds būs visu vasaru ;)

Make Notes

19th June, 2009. 9:56 pm.

esmu paaicināta Zemenēs uz īstajiem saulgriežu svētkiem 21.jūnijā. Braukšu vismaz dažu iemeslu dēļ vienlaicīgi.
vienīgi besīgi tas, ka VAIRS nesaprotu, kur tad īsti svinēšu jāņus, kas 23.jūnijā. un diemžēl pēc vakardienas jūtos viscaur savārgusi, lai paņemtu šo jautājumu uz atrisināšanu. secinājums - rītdien būs jauna diena! ;)

Make Notes

Back A Day - Forward A Day