sarma-karma - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sarma

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 10th, 2005|05:52 pm

sarma
skaistas balsis. man tik ļoti patīk skaistas balsis pēdējā laikā. laikam tā ir pavisam cita pasaule, par kuru mums nav daļas, atliek tikai apbrīnot.
par tām pasaulēm. man tās ir vairākas, šķiet kādas trīs. un izdodās dzīvot visās. problēmas rodas, kad ir nepiecišams tās savienot. mest tiltus. vēl vairāk, ja manas pasaules saskaras ar citām. esperanto projekts cieta neveiksmi, mūsdienu globalizācijas apstākļos daudz itkā māk angliski, bet tik un tā, uztvert tās cilvēku dvēseles stīgas, kas ir tikai cilvēku, mēs neprotam. Pārāk daudz uzlāņojuma. Pārāk maz iedziļināšanās. Pārāk ātrs temps.
Nu jā, gribat pēdējo dienu stāstiņus? Ceturtdiena unn piektdiena ir mana un Gunāra, jo mums ir vārda dienas. Korporācijas prinicps. Jā, es par to pēdējās dienās iedomājos. Mēs strādājam viens otra labā, lai pēc tam kāds palīdzētu mums. Sergejs kārtējo reizi zaudēja derībās. Mārtiņš nebeidz pārsteigt, esot ētikas gans un tai pat laikā nākot ar negaidītiem pārsteigumiem. Oskars ir mūžam tāds, kura priekšā nav kauns raudāt. Ivars ir mīļš, bet viņa mazais brālis - mazais lukašs, alaž rada smieklus un tai pat laikā lietas ar. Es te runāju visādus sīkumus, bet tās ir lietas, kas man palīdz šodien pamosties kā daudz gudrākai par vakardienas sarmīti. vienvārsakot, nedeļas nogale man ir ļoti daudz ko iemācījusi.
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: