sarma-karma - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
sarma

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 29th, 2005|12:16 pm

sarma
Čā!
Vakar vakarā tika sperts viens no pirmajiem soļiem, lai es dzīvotu viena. Tas notika tā:
Manai draudzenei anetei Konstei mājās ir kaķis. Citi gan domā, ka viņai mājās ir pūce, bet tas nav svarīgi. Kaķis ir diezgan labs eksemplārs ar labajiem ciltsrakstiem un tādā garā, viņam ir labi zobi, piemīt aristokrātisms, bet ir bailīgs tomēr. Nu lūk. Anete ir nodomājusi iegādāties arī kaķu meitenīti, arī aristokrātisko kaķi un tad, protams, būs bērni, t.i., kaķēni. Vienu es varēšu dabūt. Tā kā man mājās ir nevienozzīmīga attieksme pret mājdzīvniekiem (alerģijas, ieskati par dzīvnieku dzīves jēgu), tad man ir jādzīvo atsevišķi jau tad, kad būs tas kaķēns. jo citādi - kur tad viņš dzīvos? Taču ne jau pagrabā vai Lojā? Nē, pie manis. Tagad sākšu tam gatavoties.
Vēl es gribētu teikt, ka tagad neesmu darbā, un nevis tāpēc, ka esmu slima, bet tapēc, ka esmu kaut kādās mācībās par jaunu datora programmu. Mēs taču gatavojamies elektroniskā parasksta ieviešanai, lai gan e-lietu ministrs Jānis Reirs ir diezgan nemanāms. Varbūt viņa vispār arī nav.
Tad es vēl gribētu paust savu sajūsmu par sevi pašu un savām metodēm. Pēc kādiem gadiem diviem varēšu lasīt lekciju par šo tēmu, bet pagaidām lai tie, kam vajag un nevajag, domā, ka es saprotu mazāk kā īstenībā saprotu, ka viss notiek neapzināti, lai gan īstenībā notiek apzināti!
Link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: