ruuby - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
ruuby

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

update Nov. 29th, 2011|01:30 pm

ruuby
Sen nav bijis laika te kaut ko rakstīt.
Un tagad jau arī it kā nav, ir palikusi pusotra stunda līdz man prezentācija jāpabeidz. Vēl jāpraktizē mana daļa, cik ilgu laiku aizņems runāšana.

Pa šo laiku esmu pieteikusies tikai sešos darbos nākamajam gadam. Baigi ilgu laiku aizņem, jāteic. :( Man ir palikušas varbūt 3 kompānijas, kurās labprāt strādātu, bet praktiski mani šī brīža pieteikumi ir tas, ko gribu, un neko sliktāku netaisos pieņemt.Vakardiena bija ļoti episka, atkal bija deja vu sajūta, braucu ar to pašu vilcienu uz to pašu staciju, gāju to pašu ceļu uz īpašo Fleet strītu, tikai pagāju pāris soļus tālāk un biju blakus mājā šoreiz. Arī apsargi citi, protams. Iespaidīga bija tā sieviete melnajā mētelī un rācijām un visu pārējo, viņai biju krievu akcents. Ticu, ka nākusi no krievu spiegu komandas, haha.

Manas 3 intervijas bija lieliskas. Lieliski cilvēki, lieliskas sarunas. Ja netikšu iekšā pēc tik labām intervijām, raudāšu veselu dienu no vietas. Jo tā IR mana vieta, man IR jāstrādā ēkā kurā ir ūdenskritums ēkas vidū!!!!

Tagad būs priekšā 5dien prezentācija (customer appraisal in the workplace) 25% no atzīmes, tad būs 1dien deadline datubāzei un tās analīzei. Un tad nākam5dien lielā, lielā eseja par securitisation. Kad tam visam tikšu pāri, būs beidzot ziemassvētki, varēšu iet uz darbu bibliotēkā ar lielāku čillu. :)

Un turiet īkšķus, ceru, ka vakardienas 3 intervijas ir pēdējās šogad man. Jo es to darbu dabūšu, vai ne? Un tad es atmaksāšu mammas parādus un vārtīšos pa banknotēm nākamgad, muahahaha :D
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: