Rihards P. ([info]rp) wrote 18. Septembris 2008, 00:58
Čau un labvakar.

Sanācis tā, ka pateicoties manam brīnišķīgajam darbam Statoilā esmu aplaimots ar ... kašķi, jeb, kā savādāk pateikt, ārpus kārtas atvaļinājumu. Neuztversim to kā sliktu PR statoilam, jo vaina var būt tikai un vienīgi mūsu "tīrīgajiem" klientiem. Mazgājiet rokas, johaidī! Vēl viens "brīnišķīgs" fakts ir, ka pirms man tas tika nodiagnosticēts, es paspēju aplipināt arī meiteni.

Neteiksim, ka tam arī nebūtu pozitīvās puses - beidzot varu kārtīgi nodoties kārtīgai mūzikas teorijas studēšanai un nopietnām prakses sesijām. Rīt gaidu arī lekciju no viena no talantīgākajiem un spēcīgākajiem man pazīstamajiem ģitāristiem, Agra Siksnas (Video iekš draugiem.lv).

Un būs vēl labāk - šodien veicu Paypal pārskaitījumu vienam oktobrī vienam no nozīmīgākajiem notikumiem manā dzīvē - biļetei uz Paula Gilberta koncertu, kas notiks "Melnajā Piektdienā" 5. oktobrī. Un ne jau parastu biļeti - VIP biļeti, kas iekļauj 1 stundu ilgi lekciju pie paša virtuoza, dažādus materiālus labumus, kā arī iespēju tikt iekšā krietni pirms koncerta. Līdz ko uzzināju, ka Gilberts spēlēs, un ka ir pieejamas biļetes ar tādām fīčām, mani pārņēma pilnīgs loģikas aklums un man tas viss vienkārši bija jādabon. Vienvārdsakot, nespēju sagaidīt. Paldies Dievam, vairs nav tālu.

Par 31. oktobra Halloween Rock Party Līgatnes kultūras namā zināms, ka vecuma ierobežojuma nav, pirmās 100 (laikam) biļetes iet par 2,50 naudiņām un pārējās pa piecīti. Tās var iegādāties arī biļešu servisa kasēs, respektīvi, Statoilos un citās vietās (sk. šeit). Būšot gan ko iekost, gan ko iedzert. Ar mums kopā skatuvi ārdīs Patriots, Acid Rain, mana vecā grupa U-13 un vēl citi pazīstami un mazāk pazīstami muzikanti. No visiem ansambļiem es visvairāk gaidu iepazīties ar Patriotu džekiem. Žetons viņu vokālistam/solo ģitāristam.

Tas arī pagaidām viss, kas ienāk prātā. Stei tjūn'd!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: