Rihards P. ([info]rp) wrote 28. Augusts 2008, 02:39
Oi!

Pāris jaunu lietu - pietiekami, lai kaut ko jaunu uzblieztu šeitan.

Pirmais, pats fantastiskākais - mēs ar varānblici esam pārmitinājušies jaunā studijā! Visos veidos viens milzīgs solis uz priekšu!
Sāksim jau ar to, ka ģeogrāfiskā ziņā - no Salaspils pa taisno uz Rīgas centru, pašā Daugavas krastmalā! Nu, vienīgais, tagad Albertam, bundziniekam, tā vietā, lai ietu pāris soļus no mājām līdz studijai, tagad nāksies mērot ceļu no S-pils līdz Rīgai. Mēs pārējie, tiesa ar šo esam visai apmierināti, īpaši grupas rīkle - pāķis, kurš dzīvo centrā.
Otrais - tehnoloģiski - no crate un kustom, stagg un vēl sazinkādiem purkšķiem mēs tagad pārejam uz Vox un Hartke puslampu agregātiem! Jaunajā studijā viss ir konstanti nomaikots, no kurienes viss aiziet uz vienu no pultīm, no kurām pa garu vadu signāls aiziet līdz bunģiera austiņām, kas dien kā monitors, un otrs aiziet uz pašu studijas telpu, kur ir otra pults, kurai atsevišķi pievienoti tie paši maiki papildus kontrolei, kā arī kompis ar MIDI klaviatūru, 2 milzīgiem monitoriem un ļoti omulīgu ādas krēslu. Vispār tas sūda ūķis ir apbrīnojami labi mēbelēts - āda gandrīz vai, kur vien acs skatās. Un tas viss tikai uz 2 grupām, paldies Dievam, mūs ieskaitot. Skaņa ir fantastiska un, visticamāk šeit arī beidzot taps mūsu demo ieraksti un, dod Dievs, pirmais EP. Piektdien vakarā pirmais mēģis tur. Visticamāk paņemšu savu ziepjutrauku un uzbliezīšu pāris kadrus. Nu bļe, ja šitais neko nedos, tad es būšu spiests mainīt grupu, bet nu tas ir mūsu internal communications ziņā. Nevaru sagaidīt tur pieliet mūli un celt jumtu nost!

Citādā ziņā varānziņas tādas, ka Septembris būs visticamāk tas mēnesis, kad sāksim, kā Ķieģelis teiktu, "līst ārā no dirsas" un iet tautās. Mūsu pirmais prezentēšanās loukeišans būs .... *dramrolls*, protams, kas cits, ja ne DEPO. Ceru, ka neizbojāju pārsteiguma sajūtu. Visiem paziņām padošu ziņas, kad būs zināms konkrētāks datums un laiks.

Vēl 2 nedēļas līdz pusgads mocību būs beidzies. Kādas ir šīs mocības - par to pēc 2 nedēļām.

Un tad vēl tāda geekīgāka piezīme - vecais Siemens Nixdorf klēpjdators tika aplaimots ar jaunāko Slackware (kuru uz tāda, atļaušos pateikt, sūddatora, instalēt gāja diezgan ilgi, bet nu textmodē, kā jau godājama distribūcija iet labi) un tagad dien par manu C apgūšanas platformu. Izrādās, ka manas zināšanas PHP ļoti labi līdzēja un nebija vajadzīgs diž' ilgs laiks, lai varētu sākt jau pats uz savu galvu ķibināt kaut ko "Hello World'īgu". Bet nu līdz kaut kam, ko varētu saukt par "vismazākajā mērā, kaut cik, mazlietiņ lietderīgu lietu, uz kuru termins 'programma', visai vāji attiecas", vēl labs laiks vajadzīgs, un daudz laika, kuru es tāpat aizpildu ar sēdēšanu ar savu cirvi pie metronoma, līdz ar to ir vajadzīgs vēl lielāks laiks, kas mani noved pie secinājuma, ka tas nekad nenotiks, bet nu, aiz gara laika paeksperimentēt ar cigareti zobos stabili var.

Vēlu veiksmi gan Coming Soon, gan Laimei Pilnīgai rock legion finālā!! Galvenais lai laureāts tos 10k eiro tiešām iegulda nevis brutāli nodzer augstvērtīgos liķieros.


Tad līdz nākamam!

-pundurs
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: