Rihards P. ([info]rp) wrote 30. Jūnijs 2008, 14:19
Vakar naktī mazliet iešāvis izdomāju uztaisīt mazu Statoil paikas testu, respektīvi nopirkt 2 the latest and greatest lietas, kas ir rostbifa salāti ar cenu 2,99 LVL. Diezgan normāls ceņņiks, ja skaita, ka parastie sālāti maksā 1,33 LVL, kuros ir labi, ja simts grami iekšā, nu tiešām peļķīte. Protams ir arī citi, ekstravagantie salāti, kurus nav nācies izmēģināt, piemēram vistas salāti ar ananāsiem, kas izskatās diezgan cienījami, bet nu tie vēl jānoprovē, cēzara salāti, kas tiešām pēc sastāva (un cenas arī - 2,49 LVL, ja pareizi atminos) ir cēzara cienīgi. Zaļie salāti ar sniega bumbu, kurus zinu, ka točno nemēģināšu, ņemot vērā, ka tā "sniega bumba" izkatās pēc pūdēta siera bumbas. Sākumā garastāvoklis bija skeptisks. Bija vai nu balts vai melns, vai nu viņi būs zvērīgi labi, vai arī huiņa, kā visi pārējie salāti. Galu galā to visus 380 gramus notiesāju ar drūmu kaifu. Kusa uz mutes, naturāli (un nē, es nereklamēju savas darba vietas produkciju :P). Ja gribas ēst pa ceļam un gribas kaut ko cienījamu, bet arī nav naudas žēl, šie lieta ir viena no ieteicamajām no Eurofood produkcijas.

Otra lieta ir "Polārmaize ar vistu". Sākumā domāju, ka tā ir vienkārši kārtējā nosaukumu maiņa, kā tas bija no "Ceļamaize" uz "Pitagora maize", bet nē - tas ir "kaut kas krutāks), jo maksā veselus 30 santīmus (!?) dargāk par parasto sendviču - 1,89 LVL (parastais sendvičs -1,55 LVL). Rīt jāstrādā, tad joka pēc pa brīvāku laiku salīdzināču sastāvus. Lai arī kā - tā man vēl jānoprovē, un man nav ne jausmas, ko sagaidīt, jo to taupīju sev rītdienai, respektīvi šodien. Pieļauju, kas esmu vienkārši auns, kas neko no kulinārijas nesaprot, un tur ārā ir cilvēki, kas man varētu esejas apmēros izskaidrot atšķirību starp maizi un "polārmaizi".

Protams, apsveicu kolēģus, gan vietējos, gan nacionālos ar algas dienu :)

Esmu mainījis savu pārlūku no Firefoxa uz Operas. Nu tā - eksperimenta labad. Ko varu pateikt, Opera it kā šķiet ātrāka, ar visu to, ka viņa resursus nerij tik traki, kā badā neremdējamā ugunslapsa. Opera diezgan arī smuki gāja uz mana iepriekš pieminētā Fujitsu Siemens klēpjdatora ar visu 300 mHz celronu un 32 MB atmiņas zem PuppyLinux. Man patīk speed-dial fīča, tomēr pietrūkst bookmark toolbara, kas bija tik ļoti pierasts firefoxā. Tik un tā, šķiet, ka kādu laiku pieturēšos pie šīs. Arī prieks, ka ar laiku Opera atbrīvoja cilvēkus no banneriem, kas agrāk browsojamo logu atstāja tik mazu.

Pa šito laiku rakstot, izdomāju, ka vilkšu to maizi ārā no ledusskapja un ievērtēšu - uznāca ēstgriba. Cheers!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: