Rihards P. ([info]rp) wrote 28. Jūlijs 2009, 22:46
Kādus pāris mēnešus atpakaļ nosprāga mans galvenais dators, atstājot mani pilnībā bez modernajām tehnoloģijām, jopcik. Ilgi novilka. Savi gadi 6 nu točno. R.I.P. Nebūtu jau tik traki, ja tas nebūtu aprāvis pāris, man ļoooti svarīgus, uzdevumus.

Bet nu sūds ar to visu. Laiks bez datora ir ticis pavadīts samērā lietderīgi. Un kas man vēl piešķīra gan laiku, gan naudu vasaras pabaudīšanai ir fakts, ka esmu bezdarbnieka statusā. Un es to izbaudu. Sen nebiju ņēmis guitarlessonus, kuru noderīgumu, protams, biju aizmirsis. Esmu paceļojis - viss sākās ar to, ka 4 jaunieši pusnaktī Rīgas pludmalē izdomāja, ka nebūtu slikta doma aizbraukt uz Liepāju. Sacīts darīts, johaidī. Viens naktī un traucamies pa šoseju ceļā uz pilsētu, kurā piedzimst vējš. Tālāk tika apciemota arī Ventspils (tusētājiem tur būs garlaicīgi, ņemot vērā, ka naktsdzīve tur ir pielīdzināma ar ... ar kaut ko ļoti klusu, vienmuļu un bēdīgu), Palanga (lietuviešu Liepāja = hell yeah), tad pa ceļam Kuldīga, Cēsis un vēl šis tas. Ultimatīvais mērķis ir Amsterdama, bet nu tas ciems ir pietiekami tālu, lai radītu nepieciešamību mazliet paplānot un kādu kapeiku vispirms iekrāt.

Protams, arī alkohols nav ticis smādēts. Un šīs vielas ietekmē kādas tik muļķības nav sadarītas, teiksim, ... ok, labāk neteiksim. Bet neko no tā nenožēloju, harr harr, daži ķekši manā iedomātajā listē "Stupid things to do before I'm 40" jau ir ielikti.

Rock'n'Riga man pa šo laiku ir stabili ieņēmis mīļākās izklaides vietas statusu. Cik forši cilvēki tur nav iepazīti, cik veci draugi nav atkal satikti. Cepuri nost cien. Terzena kungam par ģitārduēļpasākumu. Es ļoti ceru, ka man būs iespēja piedalīties nākamajā. Tas "vibe", kas valda uz skatuves. Fantastiski. Nav arī izslēgts, ka U-13 pieteiksies uz garāžas duēļu otro sezonu. Starp citu, 8. augustā laipni visi gaidīti Rocabilly klubā pie Ģertrūdes baznīcas - būs dubultpakete U-13 ar Travolta. Ieeja par brīvu un lētākā limonāde 1 LVL. Pēc tam nežēlīga alkohola orģija pie manis dzīvoklī. Bring friends.

No muzikālās frontes esmu pats sev atklājis Džefu Lūmisu (Jeff Loomis). Par Nevermore biju pirms tam pa ausu galam dzirdējis, bet pēc tam, kad noklausījos Lūmisa instrumentālo solo albumu "Zero Order Phase", biju, latviski sakot, uz dirsas. Iečekojiet Shouting Fire at a Funeral, Cashmere Shiv (ūber basa solo), Jato Unit, kā arī sweeppikinga entuziastiem neo-klasiskā metāla behemots Miles of Machines ir obligātā muzikālā literatūra. Uz pohām tīri labi derēs Sacristy un Departure.

Un tad es esmu kaut kādā nelegālā veidā ticis aplipināts ar Jon'a la Joie skečiem un mūziku. Nav nekas labāks ar ko iesākt skābenu, pohainu rītu, kā ar, teiksim, "I Kill People".

'til next time.
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: