rozazilonis

[info]rozazilonis @ 09:56 am: huh jauna diena.. galva dulla
Nu baaaaaa, kad vienreiz šitas beigsies.. vairs neko, kas stiprāks par kefīru. Galva dulla, un pilnīgi nedarbināma. Tas nav labi, jo darbu daudz un atbildīgs.
Nekas - šefs piespiedīs, un es darīs.

Jap, tas ir slikti, ka jākalpo kādam tur "šefam" - labāk būtu strādāt uz sevis. (Nejaukt ar SIA, IK un IU - tie jau strādā kādai bankai - jo, muļķi, paņēmusi kredītu, un mocās ar naudas atdošanu)

Cik tas ir debili - visu mūžu tu tērē savu laiku strādājot uz kāda cita, un saņem par to grašus. Jā, jā, jo darba devējs labākajā gadījumā samaksā tev 20% no tā, ko esi TU nopelnījis viņam. Piedodiet, bet tāda ir statistika.
Un vai kāds šaj valstī strādā 8h dienā? HA! Kādas muļķības. Rukā, vecīt, rukā! Kā, vai tad tu gribi aiziet no darba jau ap pieciem? Debils esi - visi tak strādā līdz septiņiem. Un nu un kas, ka darba likums paredz 8h darba dienu :D
Tāda nu tā dzīve ir. Un paši jau to tādu veidojam. Paši vainīgi, ka necienām savu laiku, un ļaujam šefam kāpt mums uz ausīm.
Kā saka - kamēr būs aitas, būs arī cirpēji.
Varbūt tā arī vajag, jo kas negrib par šo visu domāt un mainīt kaut ko uz labo pusi - i neuzdrošinaties čīkstēt! Jums nav tiesību! Jūs prasīsiet - kā nav tiesību? Es atbildu: a tu kaut ko savā labā dari, lai tev nekāpj uz ausīm? Tu cieni savu laiku? Tas tev ir dārgs, jebšu par lētu naudu nopērkams?

Uh, man palika vieglāk. :)
Tā parunājos, tagad jāpastrādā.

Reply

From:
Username:
Password:
(will be screened)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.
Powered by Sviesta Ciba