Zemapziņas atvars - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Alchemy of Pain

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pašrefleksija Nov. 18th, 2022|08:05 pm

rozaa_orhideja
Eju kursiņu šajās dienās onlainā - kā uzkačāt savu biznesiņu, un atkal un atkal tēma atgriežās pie prostitūtas arhetipa. Mani paķēra, varbūt kaut ko mazliet agrāk biju rakusi šajā tēmā, bet tagad kļuvis vēl aktuālāk. Galu galā, tas ir par to mūsu ēnas daļu, kas nodot savas vērtības, lai pārdotos, vai atdotos, vai ingorētu savas robežās.
''At what price are you willing to sell out your integrity, your thoughts, your opinions, your emotions, your morals, your happiness, your honor, your dignity, your soul and violate your spirit for physical, financial and social safety?'' Domāju daudz par šo, cik dziļi šis nesadziedētasi arhetips ir ieedies manā uztverē.. bāc nu, tas ir tā, ka Tu ver to pandoras lādi vaļā, bet tur atkal un atkal ir jauna lāde, jauni dziļumi, jauna tumsa, cik nu jauna, vairāk neapzināta. Ahh, tam ir tik ilgi vara pār mani kāmēr, neapzinos to. Un cik ilgi es esmu gatava būt prostitūta?
Arhetipa otrā spektra galā ir Karalienes arhetips, kas reprezentē iekšējo pašpietiekamību, būšanu kontaktā ar sevi un savām vērtībām.. un bāc te nu es atkal apsitos, cik daudz vēl ir sevī jāizgaismo, jāsamīļo un jāintegrē, lai realizētu to dzīvi, kādu allaž esmu zinājusi, ka tā var būt reālā man. Bet nu šis ieraksts ir viens mikrosolītis tuvāk tai.. kaut kā, laikam pietiks vienreiz maukoties. Vai arī nē. Patīk taču siltumiņš, nauda un komforts. Bet kurš teica, ka tas nebūs ja būšu uzticīga sev.. nu lūk baiļu balss. Ej tak Tu dirst, es ticu saviem sapņiem, vairāk kā savām bailēm. Un tas nav džast positve thinking, tā iekšējā alķīmija punkta robeža. lūk
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: