Zemapziņas atvars - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Alchemy of Pain

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Nov. 7th, 2022|05:16 pm

rozaa_orhideja
šī dama un šis ieraksts
''NOVEMBRIS
Visriņķī no visu mastu astrologiem to tik vien dzird, ka novembris - ai-jai-jai, nu tik būs mēsli! Aptumsuma koridora noslēgums, "trakais mēness" taisās aptumsoties vēl "trakāko planētu" nez kādos tur draudīgajos aspektos...
Ļaudis, jūs nopietni??? Vēl joprojām neesat ne dzirdējuši, ne sapratuši, ka visas šīs "zinātnes" ir matricas radīti mehānismi, lai mūs programmētu un virzītu mūsu domformas un enerģiju viņiem vēlamajā gultnē un virzienā??? Man patika video, kur viens atmodies vīrietis populāri izklāsta, ka mēs esam padarīti par zemu frekvenču radariem. Un viņam ir pilnīga taisnība! Saiti uz viņa video ielikšu komentāros.
Par ko stāsts: matricas darboņi izsenis ir strādājuši, un jāsaka, veiksmīgi, lai izveidotu manipulācijas un kontroles instrumentus, kas zog mūsu dzīvības enerģiju, novirza mūsu domas un darbības uz viņiem vēlamajiem viļņiem un frekvencēm, lai, nedod Dievs, mēs nesāktu radīt savu dievišķo realitāti! Viņiem ir krutas tehnoloģijas (arī zagtas un pārveidotas), bet nav galvenā, kas ir tikai mums, Cilvēkiem - RADOŠĀ ENERĢIJA, lai savas ieceres realizētu.
P.S. Pāris gadus atpakaļ 3 sezonas vadīju kursu "Vēlmju fizika", kur diezgan skaidrā latviešu valodā devu zināšanas par mehānismiem, kā savas vēlmes formēt un kā pašiem saslēgt to bioķīmisko ķēdīti, lai tās varētu realizēties. Nekur, vismaz latvvalodīgajā vidē, tāda infa nav atrodama, un arī citās valodās brīvā pieejā, saprotamu iemeslu pēc, ir tikai daļēja.
Nu tad lūk, šie mehānismi ir ielikti tikai Radītāja veidojumiem - cilvēkiem! Ne biorobotiem, ne kloniem, ne reptīļiem vai anunakiem, ne citiem planētas okupantiem tādu nav. Tāpēc viņi visos veidos kurbulē mūs, lai mēs paši, pēc brīvās gribas likuma, savās smadzenēs veidojam pašiznīcināšanās scenārijus.
Gribas kliegt - IZBEIDZIET!!! Izbeidziet vienreiz kā lupatu lelles raustīties pēc viņu stabulēm! Tas, ar ko esam piesieti, ir diegi, kurus viegli apraut, tikai jāsasprindzina muskuļi, sevišķi, galvenais "muskulis" - smadzenes!
Kāda "na tev figu" 😅.., gribas nolamāties, astroloģija, var ietekmēt Cilvēku, ja visa saules sistēma, uz kuru tā balstās, ir mākslīgi radīts makets!!! Neticiet? Aizbrauciet uz Vatikānu (ja tur vēl laiž iekšā), un pašā lielās zāles vidū (ne velti saka, ja gribi ko noslēpt, noliec to visredzamākajā vietā) apskatiet to mākslīgi darbināmo maketu. Tāpat to kupolu, kas virs šī maketa uzstellēts, un ko mēs redzam kā varavīkšņu lokus un dažādus izliektos halo debesīs, un "gudri" saucam par "dieva derības zīmēm". Jā, "dieva", kurš ar mūsu Radītāju noslēdza derību, ka apdullos Viņa Bērnus. Bet Radītājs ir tik ļoti pārliecināts par Saviem Bērniem, ka to pieņēma, jo zin, ka mēs modīsimies, nokratīsim no sevis tos zombi egregorus un atbrīvosimies no tā moroka. Ne visi, un visus arī nevajag, pietiek ar salīdzinoši nelielu skaitu apzināto, lai kājām gaisā apgriezto pasauli noliktu pareizā pozīcijā - ar galvu uz augšu. Tāpēc rakstu šeit - grupā, kurā, kā liekas, vajadzētu būt lielākai koncentrācijai apzinātu dvēseļu 😇
Tas bija ievads 😂
Tēma, ar ko gribēju oponēt astrozombētājiem, dzēst tās mellās prognozes, ir manas Čhatras (pretstats jauno strāvu izārdītajiem egregoriem) atbilde. Pēc ilgiem laikiem atkal izliku asociatīvās kartītes partēmu: "Novembra aptumsums" - ar ko stāties pretī un dzēst, ko VARAM MĒS, esot radītāja, ne nogaidošo upuru lomā. ''


https://www.youtube.com/watch?v=dXSimHxrouU&t=126s

ņu padomā..
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: