rendija pierakstu klade - Post a comment
February 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Monday, July 27th, 2009 02:05 pm

ZVĒRĀ 009

Bija ZVĒRRRĪGI labi!!! Jau kā par ik-vasaras tradīciju kļuvušais brīvdabas festivāls, kuru šogad apmeklēju jau 5. gadu pēc kārtas , nonesa jumtu arī šogad!

Grupas, kuras manuprāt visspēcīgāk nospēlēja: Neaera - vācieši, kuri nāk no Minsteres bija uzdevuma augstumos un ne velti kopā ar mūsu pašu Skyforger bija festivāla hedlaineru grupu kārtā šogad!
Skanot Debesu kalējam brīžiem likās, ka esmu nokļuvis Dziesmu svētkos! Viņi bija sapulcējuši visvairāk klausītājus.
Kā jaunatklājums noteikti būtu pieminama franču grupa In Other Climes, kurus biju tik vien kā pāris reizes paklausījies iekš Myspace. Džeki noskaldīja diezgan agresīvu hardcore/metal ar visām no tā izrietošajām sekām. Arī daudzajiem skatītājiem viņu sniegums patika. Pēc konča tiku arī pie viņu dāvinātās izlases, kurā apkopotas 20 Francijas hardcore/metal blices.
Piebildīšu, ka festivāls iesākās ar grupas Das Sonntags Legion uzstāšanos, kuru bigbends es domāju lika aizsapņoties un pabūt citā realitātē, ne vienam vien klausītājam.
Noteikti neaizmirsīšu Lassie The Cat šovu, iekļaujot Roberta Gobziņa dziesmas kavera izpildīšanu. Šitie džeki Jums vēl velnu parādīs, ticiet man! Viņi nediršās, bet spēlē kārtīgu metālu no sirds un no rajona!
Nelielu vilšanos sagādāja, agrāk tik ļoti gaidītie un latviešu mīlētie Angelreich. Var jau būt, ka tehniskās ķibeles ar transportu bija atstājušas tik lielu iespaidu uz grupu, var jau būt. Bet nu kaut kā pietrūka asuma, jāatzīst arī ar skaņu varēja būt labāk viņu uzstāšanās laikā.

Jebkurā gadījumā, šis gads manuprāt bija sapulcinājis visvairāk klausītājus kā jebkad iepriekš!
Milzīgs paldies organizatoriem par Latvijā labāko festivālu un uz tikšanos nākamajā Zvērā!
P.S. Liels prieks bija satikt tik daudz sen un ne tik sen neredzētus paziņas un draugus!

Current Music Master Voice - Take A Rest (master)


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: