laureāts - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
laureāts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

May. 15th, 2007|02:27 am

rezhisors
ja pavisam atklaati, tad jeegas patieshaam nav. un to saku es, kas parasti apgalvo, ka taada ir, jo man pat ir shaadi taadi argumenti jeegas eksistencei, bet es tos, kaa par briinumu nevaru atsaukt atminjaa. es droshi vien vareetu, ja taa buutu kaada intervija, jo tad, kad man jautaa, man vienmeer argumenti ir. varbuut tur arii atsleega - jeegu var argumenteet tikai sarunaa, tikai ar zinaamu mijiedarbiibu, jo tas, ka es te pie sevis tagad pa tuksho buldureeju, tas noziimee, ka neko nedaru, ka konkreetajaa stundaa, dienaa neesmu produktiivs.
bet es pabeigshu savu domu - jaa, ja to, ka jeegas nav saku es - cilveeks, uz kuru daudzi tic un kura ikdiena ir staaties melu tirgus rindaas - rindaas, kuru pirmais un vieniigais likums ir teikt - mees runaajam patiesiibu.. nuja, tas, ka es pashlaik atziistos savaa neticiibaa.. tas ir biistami. biistami visiem tiem, ko es uz sevis turu. vai taa tureeshana buutu mana jeega? es droshi vien pashlaik paarkaapju darba eetikas ieksheejo kodeksu.. un jeega pazuud liidz ar manu bezspeeciibu? es apsolu izniicinaat shos ierakstus, liidzko jeega atkal paraadiisies. tiem tajā dienā vairs nebūs vietas.
dod man darbu, Lielais Producent, un es nolikshu tev pie kaajaam jaunu, svaigi pluuktu jeegu. pasaki, ka es tev esmu vajadziigs. pasaki, maukas deels, vienreiz, ka tu mani miili.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.