rezerve @ : jauni ēdieni
viens no tievēšanas plāniņa punktiem ir nomēģināt jaunus ēdienus, nu, piemēram, jaunu dārzeni katru nedēļu. šonedēļ dieaskārtībā fenhelis. īsti jau nav jauns, visādos salātos ir šķērēts, bet ar savu anīsa garšu mūsmājās nav iedzīvojies. un vēl, ko dara ar tādu zvēru, kā brūnās linsēklas, quinoa un boulgour?
Citādi šodien klājās gluži labi, nostaigāti ~4,5 kilometri un pēc 15 minūtēm nokritu no trenažiera. voobšem, pārcentos. ēdmaņa tāda ačgārna un ne pārāk sakārtota bija,
brokastis: banāns, atlikušais seleriju biezenis
pusdienas: cepts lasis, spināti
vakariņas: ķirbju/puravu/burkānu zupa, mazliet liellopu gaļas no lauleņa šķīvja
knakstīšanās: 150-200 gr. žāvētu plūmju
viens no tievēšanas plāniņa punktiem ir nomēģināt jaunus ēdienus, nu, piemēram, jaunu dārzeni katru nedēļu. šonedēļ dieaskārtībā fenhelis. īsti jau nav jauns, visādos salātos ir šķērēts, bet ar savu anīsa garšu mūsmājās nav iedzīvojies. un vēl, ko dara ar tādu zvēru, kā brūnās linsēklas, quinoa un boulgour?
Citādi šodien klājās gluži labi, nostaigāti ~4,5 kilometri un pēc 15 minūtēm nokritu no trenažiera. voobšem, pārcentos. ēdmaņa tāda ačgārna un ne pārāk sakārtota bija,
brokastis: banāns, atlikušais seleriju biezenis
pusdienas: cepts lasis, spināti
vakariņas: ķirbju/puravu/burkānu zupa, mazliet liellopu gaļas no lauleņa šķīvja
knakstīšanās: 150-200 gr. žāvētu plūmju