Dec. 30th, 2010 @ 09:08 pm (no subject)
Socionikas testā es esmu Napaleons. Daudz kas ir ļoti atbilstoši, bet šo to es gribētu, lai tā būtu. Par ietiepību taisnība.

Sociotips: Politiķis(Napoleons)
Neatlaidīgais līderis, ar lielu gribasspēku apveltīts, spēcīga personība, liela kolektīva vadītājs. Optimists ar paaugstinātu pašvērtību, godkārīgs un pārliecināts par sevi, ietiepīgs, bet mērķtiecīgs, spējīgs sasniegt, ko iecerējis. Brīnišķīgi manipulē ar cilvēkiem, mīl atrasties uzmanības centrā, spējīgs viegli aizraut citus ar savām idejām. Estēts, komforta un dzīves baudītājs, dzīvo šodien. Uzliesmo un viegli izlīgst. Jūt apkārtējo garastāvokli, momentā reaģē jebkurā situācijā. Pietrūkst plānveidības, nespēja iekļauties sistēmā. Lieki tērē enerģiju. Pārlieku emocionāls, nepieciešama fiziskā tuvība.

Spied šeit, lai ielādētu tava sociotipa pilnu aprakstu
Dihatomas: Ekstraversija(68%), Ētika(80%), Sensorika(50%), Iracionālisms(82%)
Ekstravertais – orientēts uz ārējo pasauli, it visu sev apkārt notiekošo, ja kaut kas viņam nav pieņemams, spējīgs mainīt situāciju. Ļoti viegli uzsāk kontaktus, neatkarīgi, vai tie ir privātie, vai darījuma.

Ētiskais - emociju cilvēks, kaut arī no ārienes bieži grūti spriest, ka tas spējīgs izrādīt savas jūtas. Ietekmējas no tā, ko domā apkārtējie, viegli iesaistās emocionālās diskusijās, arī konfliktos, taču pareizi prot izvēlēties psiholoģisko distanci.

Sensorais - pasauli uztver konkrēti, dzīvo” šeit un tagad”, ciena komfortu un prot to pats radīt, tiecās pēc praktiskās darbības, uzskata, ka labākais viņa darba atalgojums ir materiālo labumu gūšana.

Irracionālie kuri mīl situācijas strauju maiņu un jaunu informāciju tie spējīgi tvert plūsmā, viegli spējīgi pārslēgties no viena darba uz otru, tik pat viegli spējīgi veikt vai virzīt vairākus darbus vienlaicīgi, mēdz būt, ka atrodot kaut kādu jaunu objektu, var pamest iepriekšējo darbu nepabeigtu.
About this Entry
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: