red_lingerie ([info]red_lingerie) wrote 24. Jūnijs 2011, 22:01
Lai diena jaukāka

1. Jau vairākus rītus pēc kārtas tu celies ar dusmām un īgnu seju? Sāc kaut ko darīt! Ej vakarā laikus gulēt un nākamo dienu sāc ar jaukām brokastīm, savām mīļākajām dziesmām un izstaipīšanos. Tad, kad tavi muskuļi ir pamodušies, aī tu pats sāc mosties.

2. Nopērc sev jaunu dušas želeju. Izvēlies kādu ar īpašu aromātu - veldzējošu vai relaksējošu. Un palutini sevi.

3. Iekārto savu istabu tā, lai tajā jūties kā savā paspārnē. Ja tev patīk Orlando Blūms, piekar viņa plakātu pie sienas, saliec fotogrāfijas no ballītēm uz galda, nopērc skaistas sveces - lai tava istaba top par tavu slēpni.

4. Pāris dienas pievērs uzmanību veselīgai pārtikai - svaigi salāti, dārzeņi, daudz šķidruma. Nav runa par diētām - tu vienkārši sāksi justies labāk.

5. Lai naktī redzētu tikai jaukus sapņus, noliec istabā skaistus ziedus.

6. Mēģini neuztvert visu negatīvi - tas, ka autobuss kavējas, skropstu tuša izsmērējas, saplīst mīļākā krūze un zeķubikses, vēl nav pasaules gals.

7. Aizsūti vecmāmiņai jūsu kopīgo fotogrāfiju. Tu nevari iedomāties, kā tas liks viņai smaidīt vēl vairākas nedēļas.

8. Nepalaid garām liepu ziedēšanu un citu zālīšu tēju vākšanas laiku - rudens un ziemas vakaros varēsi dzert un cienāt visus citus ar bezgala veselīgu tējiņu.

9. Apstājies un padomā, kā tu ej. Vai tava mugura ir taisna? Vai galva pacelta un krūtis uz priekšu? Neviens taču negrib skatīties uz staigājošu siena gubu. Iztaisno muguru un padomā par katru soli. Lai mugura nezaudētu staltumu, katru dienu vismaz 10 minūtes stāvi pie stenderes. Izmanto šis 10 minūtes, lai piezvanītu draudzenei.

10. Nomaini sava mobilā telefona signāla toni. Pirmās dienas būs īpaši jautras, kad domāsi, ka tas telefons, kas jau pus stundu kaitinoši pīkst... ir tavējais.

11. Mēģini smieties, cik daudz vien iespējams. Smaidi par sevi, kad skaties spogulī, par manekeniem skatlogos un stilīgām pārdevējām. Tavs smaids jau pa gabalu citiem sūta signālu, ka esi apmierināta, jautra un pašpārliecināta.

 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: