rebeka
20 January 2007 @ 10:46 pm
Tā runāja māsa  
Tātad, māsa sēžot pie interneta, saņem vēstuli no paziņas vārdā B.M. ar jautājumu:"uz kuru klubu Tu ej?"
Māsa, nebūdama ļoti aktīva klubu apstaigātāja, tomēr uzraksta, ka pa laikam aiziet uz "Citām debesīm" vai arī uz "Four Rooms".
Uz šo viņa saņem atbildi: "Labi,tad atnāksi ar mani uz "Esīti" un tad es nākamreiz aiziešu ar tevi pavazāties uz tiem taviem nostūriem!". :D

©B.M. -Meitene, kas Rīgā dzīvo labi ja trešo gadu un no Rīgas, visticamāk, neko vairāk par Juglu, autoostu un Essential nezin, lepojas ar to, ka draugi viņu sauc par Essential mēbeli. Meitene, kurai ir vairāk pašfotografētās bildes ar sevi albumā, nekā visiem emo bērniem kopā, kurai ikvienā albuma nosaukumā ir vismaz divi smaidiņi, un kura nesen izšķīrās no sava drauga, tādēļ diemžēl, diemžēl vairs nevar draugiem.lv visu profila informāciju pierakstīt ar tekstu "miiiljoju Renaarinju, maacos miiljot Renaarinju un citiem noveelu iemaaciities arvien vairaak miiljot Renaarinju" Awww. :)

Un es neticēju, ka ir kāds cilvēks, kas vistiešākā veidā var iemiesot visu, kas man vienā cilvēkā besī. Un man gan neviens ēst neprasa un kazu tirgū neved, izmantoju izdevību papukstēt.