radibas

skaistums


April 30th, 2010

(no subject) @ 09:30 pm

šodien kaut kāda dīvaina diena. laikam negaisa dēļ. visu dienu tāds spiediens uz acīm, ka varētu tik gulēt...biju Ventspilī. Projekta modeļa ieviešanas cikls beidzies :) Vispār jau bija jauki. Varētu vēl kaut ko pa veselīgu uzturu uztaisīt priekš lielākas sabiedrības daļas, jo laikam jau tā tēma kļūst aktuālāka vai arī tiem, kas par to domā tā ir aktuālāka..parējiem viena alga.
esmu vieglā reibumā,jo vīns dara savu darbu, bet labi,ka tā. kaut kad tā pudele bija jāiztukšo. ceru,ka spriedze galvā vismaz pāries.
...
wow, bet kas pa zibens šautrām pa logu paveras. pa maniem lielajiem logiem tās ir spilgtas un bailīgas, kā bērnībā, kad jāslēpjas.


šodien runāju ar mammu pa telefonu. saprotu,ka jārūpejas par viņu, kaut vai runājot, uzklausot.tā dīvaini viņa sāka runāt, ka viņa ir laimīga, ka viņai viss ir-vīrs, kuru viņa tomēr mīl un ka nevarētu citu iedomāties, veselība tā kopumā, bērni labi..tā jocīgi, bet laikam jau labi,ka viņa var tā atzīt. Bet vai līdz tai laimei/harmonijai, kas ir pilnīga viņa tiks? kaut nu...!
Dievs dod!

 

Comments

 
From:[info]alison
Date: May 3rd, 2010 - 10:54 am
(Link)
fantastisku braucienu!! :)
cerams, ka štekeri no salenieka dabūji!
izbaudi, izbaudi, izbaudi :)
[User Picture Icon]
From:[info]radiba
Date: May 4th, 2010 - 10:34 pm
(Link)
Dabuju!paldies

radibas

skaistums