burtu dejas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
puuc

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Bezinternetisms 14. Jun 2011|00:10
puuc
Protams, ka tad, kad ne dators ne internets nav pieejams, pa galvu dauzaas domas dominjas un domeles, kuras neglaabjami prasaas pierakstiities. Tad nu graabju telefonu un negausiigi mezhgjiijot pirkstus un ignoreejot autocorrectu metos rakstiit.
Jaunaa maaja pamazaam apdziivojas, komunikaacijas un diivaana truukums pagaidaam ir lielaakaas neertiibas. Bet citaadi-juutos diezgan chaabiigi. Kaut kaa pavisam svariiga pietruukst, gribas kaut kaads maiguma pilnus vakarus, gribas ieritinaaties kaadaa tuvaa azotee un njurksteet labsajuutaa. Kaut kaads viss saplaanots un kaitinoshi viengabalaini parasts. Gribu apmest kuuleni, nejeegaa dejot ziemeljbriezhu dejas, neplaanoti apreibinaaties, skuupstiities lietuu, dzert shampanieti vai varbuut pat shnjabi, pavedinaat un ljauties tikt pavestai, lasiit kurtizaanju memuaarus un aizguutneem smieties taa, kaa tikai es to protu- skalji un taa it kaa riitdienas nebuuutu. Aizbraukt uz griinichu beidzot!!!(aaarchij? ;) ) Pusdienlaikaa miega vietaa izbaudiit kaisli, nakts klusumaa piipeet pagalmaa un veerot lapsu rosiibu uz ielas. Runaat par sapnjiem, par naakotni, par muljkjiibaam un niekiem, par viinu un reibumu. Es gribu ... Atgriezties karstaa augusta naktii ar mororolleru un saulespukji, ieteerpties kleitaa un uzvilkt ( beidzot!!!) augstpapeezhu kurpes, sajusties maza un nenopietna. Gribu savaas zeltiitajaas zandalees un ar veeju matos Camdenaa vai Covent gaardenaa dzert alu un ... Nebuut naktii maajaas? Uzvilkt smalku apakshvelu peec vannas, smarzhot peec persikiem un kameelijaam, gribu sajusties iekaarota... Gribu nozagt mirkli baudas un ljauties... Gribu iebrist juuraa, pljavaa miglaaaaaaaaaaaaa. Gribu sajust glaastus un dzirdeet, ka esmu briinishkjiiga. Gribu nevaldiities, negribu gaidiit un uzvesties. Gribu skalji dziedaat neritmaa. Gribu apskaavienu, kaut vai uz vienu dienu sajusties Sievietei! Ufffffff!
Kur es esmu? Vai manis vairs nav? Kur palikusi sieviete manii? Kur pasleepta un aprakta trakaa puuce, kas
skuupstaas liidz elpas truukumam un smejas liidz paareejie saak smieties? Es laikam pamazaam izzuudu. Mani apeed ikdiena. Mani izniicina sarunas par pensiju plaaniem, taupiibu un leetaakajaam interneta vietneem. Pieskaarienu truukums. Sliktu un leetu cigareshu smaka. Nemazgaati trauki un netiira velja. Neesosha kaisla un plaans it visam, kaut nekas no taa netop iistenots. Liekais svars un kuutrums. Es negribu taa. Sliikstu.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: