burtu dejas - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
puuc

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ilgostoshas kluseeshanas sekas 14. Jan 2011|21:11
puuc
Ehhh, nemitiigi braucot metro rodas kaut kaadas mistiskas veelmes kaut ko nenormaali dzilju sheit ierakstiit, bet rezultaataa vienmeer atnaakot maajaas tas viss beidzas ar angry birds speeleeshanu telefonaa un visas dziljaas domas pazudushas no galvas, protams, ka tad, kad beidzot esmu izkarojusi savu leiziigo dienu pietelevizordiivaanaa ar portatiivo kleepii - praataa tukshums.
shii nedeelja bija diezgan chaabiigaas noskanjaas - iespeejams, ka joprojaam neesmu atgaajusi no fakta, ka atkal par vienu ciparu gadskaitlii vairaak. Un shoreiz pirmo gadu pat nemeegjinaaju svineet. Bikli piezvaniiju paaris cilveekiem, meegjinot uzzinaat noskanjojumu, jo nupat jau ir taa, ka negribas vairs izteikt piedaavaajumus, kas tik noraidiiti, minot mulkjiigas atrunas - nee nee nevaru, man gjeelas, man skola, man kakjim galva jaamazgaa, man zivtinjas aaraa jaaved. Un taados briizhos izteelee izgaismojas ainas ar kraasas baloninjiem noziimeetas maajas durvis, vai piemeeram logos sabeerata vakardienas pasta. Protams, ka liidz reaalai darbiibai tas nekad nenonaak un taa kaa peedeejaa laikaa esmu raatna silkje (iespeejams jau tuvojos shprotes statusam) un ar alkaholu neaizraujos, tad visas grandiozaas ieceres paliek neiistenotas. Nesen nepraatiigi nopriecaajos par insomnia attaalo ierosinaajumu iet uz krogu - pie sevis nodomaaju, nu ta beidzot - man buus iespeeja nebuut raatnai un beidzot izoshnjaat gaisu kaadaas nepaziiistamaas Londonas krogus vietaas. bet taa tas viss arii palika nekaa. Nokaaru degunu un iekuunjojos segaas, un turpinaaju skatiities televizoraa komeediju seriaalus.
taatad - chaabiigaas noskanjas - pirmkaart, pietruukst draugu. nezinu, gribas runaat muljkiibas, dzert kjirshu alu, nedomaat par iknedeeljas iepirkumiem, ienaakumiem, izdevumiem, kjezaam. Kopsh straadaaju jaunajaa darbaa gandriiz nesanaak satikt well...nevienu? Liekas ka esmu pati par sevi. Pirmdien DAgis bija maajaas - likaas, ka neesam runaajushas simtuastonjdesmitseshus gadus. ..
Otrkaart - ir tik daudz nenokaartotu lietu, ullas skola, mashiinas parkingatljauja, paraadi LV, un visas taas melnaas domas shonedeelj sakrita virsuu, radot sajuutu, ka nekad nekad nekad nekad netikshu ar to galaa. Zinu jau ka tikshu, zinu, ka varu. Bet gribas kaadreiz arii nevareet.
Kaadreiz gribas nomest uzvalku kaktaa un paarstaat buut menedzherim,visur un nemitiigi. Nu kaada velna peec man jaabuut tik ljoti control freak? un jaa, veel man atnaaca papiiri. Tagad esmu oficiaali shkjiirusies. lieliski. Nav jau taa, ka ik pa laikam iedomaajos, kaa buutu, ja buutu...bet nav. VAi es jebkad vareeshu samierinaaties ar lietaam, kas nekad nebuus? Ar nenotikushaam attieciibaam, ar zaudeetaaam sajuutaam, miilestiibaam...vai jebkad zinaashu kaa aizmigt naktiis, kad nenaak miegs un pa galvu maazhojas nenotikushas naakotnes ainas? Un jaa...
bet ar mani viss ir labi. sanjemshos un buus ar mani arii viss rozhaini.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: