Tā, kurai zalkši nāk mājās' Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 4th, 2006

    Time Event
    12:01a
    Pēkšņi, līdz sirdzsažņaugšanai, sagribējās paklausīties kaut ko ar oboju. Protams gūgle uz pieprasījumu "obojai.mp3", neatzīstās. Šodien vēl diena, pameklēšu. Kopš skolas gadiem mani valdzina siltā un maigā obojas skaņa, tāda mājīga un burvīga.
    11:51a
    atbrauca mana māte. Pajautāja vai es zinu ko esmu viņai nodarījusi (par ko viņa pagājušoreizi apbižojās), man acis uz pieres izspiedās, jo pagājušo reizi viņa abpižojās mirklī, kad mani un Kārli samīļoja mans vīrs un es viņu no sevis neaizdzinu (kā viņa bija sasapņojusies). Kāda ir tagadējā apbižošanās versija - es nezinu, ij domāt negribu. Paldiesdievam aizbrauca.
    Man ir mana ģimene. Viņai esmu tikai es un to pašu dzen projām. Bogatiņkaja, odnako.
    6:59p
    Kā jau teicu - meklēju darbu. Izskatot visādus darba piedāvājumus ar vien vairāk galvā lien ķecerīga doma par to, ka naf... manu augstāko un profesionālo izglītību ar pieredzi - iešu ka flīzēt vannasistabas - to algu, ko man kā grāmatvedei par raušanos melnās miesās maksātu - maksās par to, ka ierados darbā un visu dienu dzerstotos pīppauzētu.
    7:12p
    Nopirku Kažam zābaciņus ādas, siltus, ūdens necaurlaidīgus, par Ls 0,80. Kaža sajušmā - nes man klāt lai velku kājās un laižu rikšot pa māju.
    7:27p
    Kašaks ... tālāk ... )

    << Previous Day 2006/10/04
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba