Skriceléjumi V. vin' zin' kalendárít's user info Previous Previous Next Next
Feja -
pupainaliiza
[info]pupainaliiza
Add to Memories
Tell A Friend
Morrissey.
There is noone on earth i'm affraid of.
I'm been dreaming of time when to be english is not to be shamefull..

sodien - sapnu diena. Vairs pat neatceros, kad pedejoreiz redzeju tik lielu un apjomigu sapni, ko patiesam pec tam ari atceretos.

Vel labák - Foo fighters.. Times Like these.

Tatad.

sapna pravietojums - krievi pakásís spániem ar 2:1, bet.. tiks talak. Pienemu, ka Tátad vini tomer vinnes.
Urra!. Un piedirsu es jus, fucking nacistu cukas.


Vel sapní bija, ka es kristai iedevu nagu vílíti. sapnu tulka vílét nagus nozímé izjust bailes, bíties. Tatad vai nu Kristai nav nagu vílítes, kas vinai tik loti pietrukst, vai arí vina izjust bailes. bet te atkal jautájums - vai tad katrs no mums visu laiku neizjut kadas bailes? nu redz. varbút sapna patiesá bútíba bija tá, ka MAN ir loti vajadziga nagu vilite, bet kristai vnk ir loti bail man to dot. ha. mums visiem par laimi es un lot. cien. Z. Freids dzivojam atskirigos laikos, kas mums aiztaupa daudzas jo daudzas staigasanas pa tiesas pravam. (cik jauki, ka raganu dedzinasanas laiks ar' mums iet secen..)

Ko lai vél tev uzraksta, mila Ciba?
Ja vien tu zinatu to nelaimigo meginajumu tevi krapt un rakstit papira dieneni. Neka jauka tur shá vai tá nebija. Kártéjá gaushanás (ko gan no manis vél var sagaidít?!) raudas par to, cik sevi ienístu un cik apkárt visi slikti un neviens man pat nepievérsh uzmaníbu. Trolli tádi. nu já. Diezgan tizls tas ieraksts. Bet.. viens talants man tomer ir. Baigi labi kopéju.. Un ko gan, tev liksies pieklájígi man pavaicát. nu vis kaut ko.

----- novirze no normas- skan baigi labá dziesma: Muse - plug in Baby-----------
un tagad - MANU CHAO - BONGO BONG!!!! Every monkey like to be in my place instead of me 'couse i'm the king of bongo baby i'm the king of bongo bong...
vismaz dziesmas man skan normalas.. :D
----------------------------------------------------
pie ká es paliku? ak ja, pie kopesanas makslas. Tátad - dazkárt es kopéju uzvedíbu, dazadas rakstura iezimes utt.
bet tiri tá neko man padodás arí tá kopésana, kas izpauzas vien uz papira. Visvairák atceros zimésanas stundas mákslas darbus - káda skolas darbinieka sarkano autinu (pasai loti patika tas darbs -9) un Chilli. baigi daudz gan prasija laika bet kaut ka tiku galaa.
soreiz pie neveiksmígá ieraksta iezíméju nirstoshu.. trolli. káda sakritíba!! Muminsh. Kur tas laiks, kad lasíju grámatas par vinu.
Megináju péc atminas párzímét skolá, bet mani tikai izréca. ko nu tur vairs. esmu pieradusi.
katram savs krusts nesams. /no LV eksámena - "Baltais lakatinsh" (vechuks aizbrauc uz USA, skaitot sinonimu rindas, megina neaizmirst ldzimto letinu valodu.

nu laikam nemocisu vairs tevi. lai nu paliek kadai citai dienai.

Ak já, man ir viltígs pláns, ko varétu KÁdreiz uztetovét uz sava rétainá kermena.. he he..
//
gribétos Smshing Pumkins - 1979
bet tas tá..
Un rít filma!! yes.. :) centísos aprakstít iespaidus. tomér tá ká mazliet bail no tá sava sap'na, tamdél jáskatás, kádu priekshstatu dos sí filma.
\\

end of report.
any pulse?
negative.

Galvá san: Morrissey - Írisks un Englisks

Tas, kas bija.
Back August 2008
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
About this journal