psiho_analitike - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Sep. 7th, 2009|12:36 am

psiho_analitike
es vēl joprojām mēģinu saprast, kāpēc sapnī mēģināju čipsu paku ar domu spēku pārvērst par vibratoru.
.
soo...par Kārli. nu, ko lai saka - vismaz šobrīd moku laiki ir garām. nav pilnīgi ideāli, bet beidzot esam tikuši laukā no tās mēslu bedres, kurā mēs mūsu attiecības ellē ratā bijām iestūmuši. un viss, pateicoties manai burvīgajai taktikai un domu pozitīvajai kodēšanai.
kā es to panācu. vnk pārstāju čīkstēt par sīkumiem un tā vietā viņam sāku teikt daudz labu lietu. par viņu, lielākoties. liku justies īpašam... un lūk, pēc tās pēdējās reizes, kad mēs tajā agrajā rītā atvadījāmies, mēs satikāmies pirms pāris dienām. bija laikam pagājusi vairāk kā nedēļa, kad nebijām tikušies. un.. viss bija forši. pirms tikšanās bijām sarakstījušies ar mīlām īsziņām un pat no viņa puses bija inciatīva mani satikt un nāca labi vārdi. tā nu mēs pavadījām tās 4 stundas staigājoties, sēžot pie krastamalas un runājoties, skūpstoties...es jutu - bijām uz frekvences - un aks ir labi - uz vienas un tās pašas. :) sen pa ilgiem laikiem sajutāmies kā savējie... un labākais un trakākais protams tikai sekoja... mēs sēdējām pie krastamalas, skūpstījāmies un viņš man klusi iečukstēja ausī, ka vēlētos mani izģērbt... :) un tad, es teicu, ka man prātā ir kāda neķītra un traka ideja. :)... tā nu mēs atapāmies kāda plaša veikala pielaikošanas kabīnē un bija patiešām ļoti LABI un kaislīgi. visvairāk uzsita asini tas, ka bija malziet bail, ka pieķers un ka nedrīsktējām būt skaļi. bet tas bija tāds kopīgs piedzīvojums, kas mūs vēl vairāk satuvināja. :) nujā.. vipār forša diena kopā ar viņu. es jau atkal kā maza duročka un naivule ceru, ka viņš būs mans īstais. nu tipiska Šarlote. man tikai ir ļoti bail, ka tā frekvence pazudīs, - ka atkal viss sāksie sno jauna.. ka pazudīs saikne. ļoit bail. bet tas laikam ir dabīgi - ja cilvēks ir kritis bezdibenī no augsta kalna un pēkšni pieķers pie koka zara - viņs priecājas ka neturpina krist, bet tajā pašā laikā baudās, ka koks neizturēs. lūk, precīzi tā es šobrid arī jūtos. bet nu es būšu pozitīva.
ā, un mazliet maitisks gājiens no manas puses... heheee. stāstīju viņam par to,ko man stāstīja astrologs un iekodēju viņu. tb neatkarīgi no tā, ka astrologs teica, ka mums iespēja būt kopā ir 20 %, es viņam pateicu, ka pēc planetām, mūsu savienība ir ļoti veiksmīga izņemot to, lka strīdamies par sīkumiem, bet tas nav nekas būtisks.
:D
lūk, kas notiek ar cilvēka smadzenēm, kad pasaka, ka viss ir labi. viņš arī tam sāk ticēt un viss iet uz augšu.
[es nelepojos ar to, ko izdarīju, bet ja tas palīdz mūsu attiecībām - kāpēc gan malziet nepabīdīt? :) ]
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: