psiho_analitike - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 20th, 2010|01:00 am

psiho_analitike
vakar bija otra labākā party šajā gadā:) un pašai par to ir lielie brīnumi, jo nekad nebiju domājusi, ka var iet tik forši, ja aizej uz klubu viens.
Tad nu jā - mājās saģērbos, aizņēmos no māsas topiņu - tāds baigi labais - uzvelc, un neredz nevienu nepilnību:) - kā saka - izceļ to, ko vajag, noslēpj to, ko nevajag redzēt:)
Man ir tāds stils - pirms es skrienu uz pēdējo tramvaju, lai tiktu līdz centram, plastmasas pudelītē iepildu šampi - tur parasti ielien gandrīz visa pudele - bet atlikumu - tb - viena glāze, izdzeru pirms skriešanas:) un tad nu sanāk, ka braucu tramvajā, un kad esmu jau pāri pusceļā, sāku pudelīti tukšot. Un kad eju pēc tam ar kājām, tad arī - to piebeidzu. piebeigšana parasti beidzas uz visai jautri muzikālas nots visas ielas garumā:D
Un vakardiena, lai arī biju viena, nebija izņēmums.
iekāpu tramvajā, visu ceļu biju vienīgā pasažiere. vadītājs laipni p'pioja, bet es pa visu vagonu mauroju līdz robijam viljamsam. bet es domāju, ka vadītājs nedzirdēja, jo tramvajs tā grabēja, ka tur būtu pamatīgi jāmauj vaļā, lai kko dzirdētu.
jā..nu tad izkāpu arī, un devos uz klubu. tukšoju pudelīt` un paskatījusies apkārt, vai neviens nenāk, maucu vaļā visādus liriskos hītus un pati pie sevis pa starpai ķiķināju, cik man labi sanāk:D karoč iedeva man pa galvu riktīgi:)
pa ceļam satiku Lauriņu, ar viņu arī paspējām nomaurot pāris labvēlīga tipa gabalus, man bija tik nejēgā jautri, ka es biju gatava dziedāt visas dziesmas pēc kārtas un iet ar visiem draudzēties:D
nujā, nu un uz vieniem jau biju pie kluba ieejas durvīm. un BEIDZOT..BEIDZOT security guy, kuru mēs ar Mā laipni viņam nezinot esam nodēvējušas par ROLANDU:D, ar mani flirtēja:)) jo parasti viņš redz manu draudzeni, bet mani nē. nu vismaz nekad nebija lāga uz mani paskatījies, jo Mā parasti gāja pa priekšu. Tad nu beidzot man bija tas gods no viņa puses, kā sacīt jāsaka, tikt pamanītai - heheheee :)))
tad noģērbos, un pirmā doma bija aiziet līdz dāmistabai:D un sakārtot matus plus uzlikt lūpu spīdumu.
tagad, kāpju augšā pa trepēm un BĻĀ...kas man nāk pretī???? varat astoņas reizes minēt, tāpat ar pirmo uzminēsiet. jā, Daniels. es momentā ieskatījos blakus spogulī un mēģināju saglabāt pašcieņu, jo mani mati izskatījās mazliet savēlušies, apmēram tā it kā kāds mani kā lupatu lelli pamatīgi būtu raustījis aiz matiem un vēl mēģinājis griezt vilciņā.... soo... neko, sasveicinājamies, apjautājāmies viens otram kā iet, visu laiku smaidījām un viņš izskatījās tik nejēgā glīts, tik..... nujā, un tad es sapratu, ka man ir jāturas pie plāna, un laipni atvainojos un teicu, ka tad jau redzēsimies vēlāk;) - ok. speciāli vēl centos iet tā graciozi augšā pa kāpnēm, lai - JA NU GADĪJUMĀ - viņš atskatās, tad lai redz, kāda es, saprotaties, laba, ja? :D
lūk. neko, aizdevos uz wc, un tur uzgaidāmajā telpā tupēja uz ceļiem viena meitene, galīgi piedzērusies un jutās galīg slikti. tas ir briesmīgi - nu, kas tas ir, ka cilvēki nemāk dzert? plkst tikai 1, ballīte vēl lāga nav sākusies, bet viens jau gatavs. c`mon... ok, es pati agrāk biju tāda, bet nu tad arī tās bija manas pirmās dzeršanas reizes un man bija kādi 13... bet nu labi, viņu ballīte, ja izvēlas tā pavadīt, nav mana problēma.
sooo....sataisījos un devos apgaitā pa zālēm līdz nonācu līdz savai mīļākajai zālei. tur nostājos maliņā, jo man vajadzēja papētīt kādi cilvēki atnākuši. Vispār jau līdz šai zālei nonācu, jo vienā citā zālē es ieraudzīju, ka Daniels runā ar divām vecenēm. es uzreiz nostājos tā lai mani neredz un mēģināju apspiest greizsirdību. man pat vienā brīdī likās, ka viņi mēģina vienoties, kādu dzērienu meitenes gribēs, jo viņš pēc tam devās uz bāra pusi un es jau gandrīz aizsvilos, bet.. nē, pagāja garām un devās uz manu mīļāko zāli. un ko es? momentā - šviuks, pa otru ieeju aiznesos arī uz to pašu zāli. un tad mēs abi gandrīz vienlaicīgi - viņš ienāca pa vienām durvīm telpas otrā galā, es pa otrām. Neko, nostājos, sāku pētīt cilvēkus. Un tad pekšņi Daniels pamanīja mani un taisnā solī, smaidot [!] nāca pie manis. Es, protams, centos saglabāt vēsās čiksas iespaidu, ja ?:D visai neveiksmīgi, es atbildēju viņa smaidam, bet nu centos radīt tādu noslēpumainu auru. un viņš tā paskatās mani, es teiktu, ar apbrīnas pilnām acīm un saka:''Tu šovakar izskaties kā rock star:)...''. Wohou, pateicos un tieši tanī brīdī gandrīz aizrijos - pa durvīm iekšā ienāk Andrē!!!!!!!!!!! jēziņ, tieši tas, kas vajadzīgs, viņš taču manis dēļ ir kā traks:D. es uzreiz viņam pamāju, bet neesmu droša, ka Daniels īsti redzēja, kam pamāju, jo bija daudz cilvēku. Tad vēl ar Danielu mazliet pačalojām, viņš ik pa brīdim centās man pieskarties, un tad es nodomāju - nedrīkst zaudēt iespējas - un teicu, ka noiešu lejā, tiksimies vēlāk - un speciāli pagriezos un gāju tur, kur bija Andrē - un Andrē momentā, Daniela acu priekšā, mani apķēra un pievilka sev klāt. es mazliet kritu panikā, jo tik lielu agresivitāti īsti nebiju plānojusi, bet nu es no viņa tiku vaļā visai ātri, labi vismaz, ka viņš tik publiskā vietā nemetās mani bučot, kā viņš to parasti mēdz darīt!!.. ok.
aizdevos uz lejas zāli un nepagāja ne pāris mirkļi, kad man pienāca klāt viens ārzemnieks. nu kaut kāds itāļu un kaut kā krustojums. sāka ar mani čalot - bet man jau to tik vajag - jo pie letes tieši pienāca Daniels un viņš tā bik tur pastāvēja, - tad ieraudzīja, ka es čaloju ar to itāli, un gāja prom - bet pagāja garām mums abiem. yes! pēc tam bik skata pēc padejoju ar itāli, taču sapratu, ka tas ir bezjēdzīgi, jo Daniels uz šito zāli vairāk nenāca. ok, tiku vaļā no džekiņa, pasakot, ka man ir jāaiziet sameklēt draudzene, kas ir pazudusi jau kā veselu stundu:D un teicu, ka nu tad jau vēlāk...
ok, uzdevos uz savu mīļāko zāli un tur sākās jautrība. es jutos tik ļoti ok, ka vnk gāju dejot viena. pilnīgi frīstailā un man bija pilnīgi vienalga, ko citi domā, es jutos super:)) pēc tam vēl satiku vienu džekiņu, ar mēs riktīgi labi izdancojāmies, zin, viskaut ko improvizējot, nejēgā jautri - un ā nē - es atceros, kā tas bija - karoč, es nācu uz to savu mīļāko zāli, skatos - o, Daniels stāv. a viņam gandrīz blakus viens čomiņš, kurš ļoti labi dejo un mēs ar Mā vienmēr bijām par viņu sajūsmā. es izdomāju, ka o - atkal iespēja. neko, eju, paskatos uz Danielu, uzsmaidīju viņam, bet piegāju pie tā puiša pateikt čau un vēlreiz uzslavēt par labajām dejas prasmēm:D un to redzot, Daniels uzreiz aizgāja projām. [aha, grūti noskatīties, kā es ar citiem runāju, ja? tā tev vajag....]
neko, kā jau teicu, iztusējos ar to džekiņu un tad vēlāk atkal atnāca Daniels. pastāvēja, redzēja, ka dejoju, aizgāja projām. bet pēc brīža atkal atnāca un šoreiz ķip it kā gāja man garām, bet es uzreiz viņam pamāju un viņš piedejoja man klāt. un tad nu mēs tur tā dejojām - nu atstatus. jēziņ...kā es dievinu ar viņu dejot.... vēlāk viņš aizgāja uzpīpēt, bet es paliku viena dejot. kas man besī - ka viņš pīpē un tad neko nesakot, aiziet uz citu zāli... laikam domā, ka man vienai pašai dejojot arī ir pietiekoši jautri. ķip netraucēs... vai arī vnk komplekss, ka nedejo tik labi, cik es. nez
nujā.... un tad hīts. aizgāju atkal uz lady room, nāku ārā - un kas man nāk pretī - Daniels! Es uzreiz tā izaicinoši nostājos uz trepēm un gaidu, kad viņš pienāks man klāt. Pienāk un atkal smaida. Tad mēs pabučojāmies.... un tad viņš skatījās man acīs, smaidīja un kratīja galvu, viņam no visām malām nāca laukā tas, cik ļoti viņš mani apbrīno - viņam tas burtiski acīs bija rakstīts! viņš mani apskāva un tad teica - ejam. un aizveda mani dejot. Pa ceļam satikām vienu viņa draugu. tie īsi aprunājās, un tas džeks visu laiku pārmaiņas skatījās uz mani un tad uz Danielu un pēc tam atkal uz mani. izskatījās, ka viņš JAU bija sajūsmā par mani, jo es tā forši smaidīju, izskatījso arī labi.. karoč, būtiski bija atstāt labu iespaidu uz viņa draugu, jo viņi pēc tam par mani var runāt un ja tas draugs teiks daudz ko labu par mani, tad vecim reāli ir ļoti būtiski, ko draugi domā par meiteni. sooo... man izdevās:) draugs izskatījaš par mani sajūsmā.:) nujā, pēc tam atkal padejojām....un tad viņam vajadzēja uzpīpēt, es paliku dejot un tad viņš atkal aizvilkās projām man neko nepasakot. NU KAS TAS ELLĒ IR PAR STULBUMU? blondīnis bļin
nu un vēlāk, ap kādiem 4 - atkal ieraudzīju Danielu, viņš sēdēja pie letes. es piegāju viņam klāt, ieskatījos acīs, - tad iedevu buču uz vaiga un aizgāju.
Pēc brītiņa atnāk no Daniela sms, ka viņš drīz ies mājās. es uzrakstīju pretī, ka nu ejam padejot. viņš uzraksta pretī, ka viņš ir pārāk noguris. es tā apstaigāju zāles, nekur viņu neredzu, uzrakstu sms, ar jautājumu - kur esi? uz ko viņš man atbild - eju mājās.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
KĀ LŪDZU????????
Es biju tik ellē šokēta, ka viņš mani te ir atstājis vienu pat neatvadoties, es goda vārds biju nikna kā lapsene! Man bija pofig par izlikšanos un uzrakstīju kā ir - kā tu varēji aiziet projām pat no manis neatvadoties un atstāt mani šeit vienu? paldies tev par brīnišķīgo attieksmi, Daniel, paldies!
uz ko nenāk atbilde, nodomāju, fuck u, nesēdēšu un tevis dēļ nebojāšu sev vakaru. aizgāju zu savu mīļāko zāli dejot. tad pēc kāda brīža ieskatos telefonā - 3 sms. wow.
''Well i am looking for you. but too tired now - so quess i go home alone.''
otra. ''sad i could not find you. stupid to walk here alone.''
trešā ''???''
Moš man tās sms atnāca ar laika nobīdi, jo izskatās, ka tomēr meklējis mani. bet nu laikam, ka ne tik cītīgi..............
uzrakstīju pretī, ka i am sad. very sad. 
Viņš uzraksta - why? I really wanted you to come.
Uz ko es uzrakstīju, ka - zini, es kaut kā nejutu, ka gribēji. aizgāji projām atstājot mani šeit vienu un vispār pat neatvadījies. izcila attieksme, vnk izcila!
Viņš uzraksta:''I did!!! i will sleep without you tonight then.''
Un tad uzraksta:''Oki drop it! I really dont understand anything. Just sad.''
Pēc tam ''Could have been so fun right now, but quess not...''
Es neatbildu. Un tad uzraksta:''Take a taxi here!''
Jā, kā tad, - ko vēl sagribēsi! ignorēju.
Un tad sms:''Oki good night. Sleeping now. Sorry for tonight, was too drunk i quess...''
Nu pardon...kaut kā nejutu, ka vinš būtu piedzēries...................
Un galnais, tad kad viņš man visas šitās sms sūtīja, pie manis pienāca tas viņa draugs. Teiksim Fils. :D. Sākām pļāpāt, - aizgājām pie bāra. viņš tā - klausies, Tu esi tā meitene no feisbuka? es tā, jā.. Tu jau arī. :) un viiņš tā - jā, es skatījos tavas bildes un nesapratu, kur Daniels tādu meiteni atradis:)) [ooooo.......ļoti labi]
un tad pļāpājām, viņš tā prasa - kur tad Daniels palika? Es tā..nezinu, aizgāja mājas. Fils tā - ko? un atstāja Tevi šeit?? es viņa vietā ar Tevi pavadītu visu vakaru, kas viņš ir traks?
karoč, viss skaidrs, viens draugs savaldzināts. hah. nujā... un es vēl Danielam uzrakstīju, ka šobrīd runājos ar viņa draugu Filu. Bet drīz došos mājās.
Neko neatbildēja.
Tad Fils mēģināja man piekantēt, bet nu es skaidri liku saprast, ka nē....
nujā, un tad jau devos mājās...
*
šodien, protams, Fils mani uzaicinājis gan draugos, gan feisbukā. un šodien vēl ķip tā ballīte pie Daniela bija, kur Fils arī teicās iet. [cerams viņš ar Danielu parunās par mani, ķip, kā tu varēji tādu meiteni atstāt vienu, stulbs esi? utml garā..........]
es negāju, jo Daniels nevienā brīdī nebija ieminējies, ka gribētu, lai es tur būtu, lai gan uzaicinājums attiecās uz visiem, bet es biju pelnījusi kaut kādu personīgāku attieksmi.
Visu dienu no Daniela ne ziņas........ Tikai vakarā, ap 11 atnāk sms:''Are you mad at me?''
Uz ko es atbildēju:''No...''
Viņš uzraksta:''Sorry that i left you yesterday''
Uz ko es:''...''
Un viss.
karoč....jā. man jau ir iestājies tāds kā - nu sit vēl mani, sit, tam jau es esmu domāta..... zin tāds vienalga... jo man jau sāk zust cerība, ka mums jebkad kkas sanāks... jo viņš vnk nelaiž mani klāt........es vnk nespēju viņu izprast. piedodiet.....vnk nespēju.





link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: