psiho_analitike - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 10th, 2010|12:33 am

psiho_analitike
viss, man vairs nav spēka.
ir tāda sajūta, it kā man būtu sists un sists, sists un sists, līdz brīdim, kad sāpes jau notrulinās un vairs neko nejūti. un tad esi spējīgs tikai sēdēt un truli blenzt vienā punktā bez jebkādu emociju paušanas.
es šodien iegāju feisbukā, uzspiedu uz daniela profila un ko es tur ieraudzīju - kāda meitene, pēc vārda un uzvārda likās gan lietuviete vai kkas tāds - atsūtījusi viņam kartiņu. jā... kartiņa ar meiteni kas tur rokā daudz balonus rozā krāsā sirdsveida formā. un parakstījusi apakšā - i hope you like it!
es sāku tik nejēdzīgi raudāt, kā nebiju raudājusi piecus mēnešus tiešām. man asaras bira kā pupas un es nespēju noticēt, ka es tiešām raudu. galvā šāvās cauri domas par to, kas tā par meiteni, kāpēc viņa viņam to sūta, vai viņam ar viņu kaut kas ir utt. utjp. Un tad sākās nākamais rinķis - raudāju un jau galvā izskrēju cauri, kā satikeu danielu un tā arī pajautāju - kāpēc viņš ar mani satiekās, kādi viņam ir plāni uz mani, vai viņš satiekas arī ar citām un galu galā, - es nevaru būt viena no, es nevaru, jo man nav vienalga un ja viņam nav nekādi plāni uz mani, tad lai pasaka tagad, jo vēlāk būs vēl sāpīgāk.
un tad es apskatījos to meiteni. skaista... bļe.. bet pazīstama arī jau ilgi, kopš pagājuša gada augusta.
es nezinu, es jūtos tik neaizsargāta un tik trausla, kā nekad... es baidījos viņā iemīlēties, jo man bija bail, ka sāpēs. es viņu nelaidu klāt, bet viņš atrada kkādu veidu, kā rezultātā es sobrīd vnk nožēlojami sēžu pie datora un dumji raudu, jo saprotu, kā es esmu ieberzusies un pats briesmīgākais ir neziņa - ka es nezinu, kas notiek... vnk stulbi sēžu un raudu.
šorīt viņš man uzrakstīja, ka varētu satikties. bet beigās atcēlās, jo viņam tik daudz lietas bija jādara un tad uzrakstīja tikai vakarā no skaipa, un tas pats no internetkafejnicas jo vinam majas vel nav nets. to vins ari skaipa pateica. es jau biju tad pargruzijusi jegu, jo biju visu dienu gaidijusi uz vinju... un ad es ta vesi atbildeju taja skaipa - ok... un tad vins off un tad pec stundas uzrakstija man sms, kur teica, ka iet jau gulet, jo rit jacelas agri un jabrauc uz daniju apciemot vecakus uz 2 dienam un apjuatajas, kaa man pagaja diena.
es neatbildeju.


link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: