psiho_analitike - [entries|archive|friends|userinfo]
psiho_analitike

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 9th, 2010|03:05 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
manas lēcas ir vnk briesmīgas. es viņas nēsāju dabūju tikai pirms 2 nedēļām, bet sajūta, ka viņām jau sen būtu beidzies termiņš. es izņemu laukā un acis burtiski kampj pēc gaisa un asaro... Nekad vairs nelūgšu, lai kāds cits manā vietā pērk lēcas, jo tikai es zinu, kuras vajag, kuras firmas. jo šitās lēcas nav mana firma, ko es nēsāju - jo man ir baunch and lounge - kkas tāds, bet šitās bija kaut kādas kreisās. un galnais, ka šobrīd arī nav tādas liekas naudiņas, lai nopirktu jaunas un ar brillēm staigat ziemas laikā ir visai apgrūtinoši, jo no auksta gaisa ieejot siltā telpā, viņas momentā aizsvīst un tas ir ļoti pinķerīgi un karoč lieks stress. uz zinot, cik man ir būtiski dzīvot harmoniski bez stresa, tad šis variants atkrīt. lūk.
-
bet šodien Kārlim ir dzimmene. apsveicu. bet nu pieklājības pēc. lai gan.. nē, apsveicu kā draugu, jo tomēr es netaisos tēlot, ka nekad viņu nebūtu pazinusi un izlikties, ka uz mani tas neattiecas, tāpēc vnk uzrakstīju draugos apsveikumu.
.
šodien satikšu Danielu. :)) esmu jau izdomājusi, ko vilkt, un tas būs ļoti seksīgi, - es domāju viņam ļooti patiks. :) vispār, biju jau aizmirsusi par dažām labām drēbēm savā skapī. bet kad izvelk tās laukā, tad sakombinējot sanāk patiešām daudz labas un seksīgas un gaumīgas variācijas. :)
.
šobrīd taisu rosoli. :) vnk šodien pārrodas māsa ar draudzeni no ceļojuma. un man vienmēr patīk kādam kaut ko pagatavot, arī kā pārsteigumu. un es zinu, ka viņas to novērtēs. :) tāpat kā pagājušo reizi. :)
.
tad es šodien secināju, ka man ļoti patīk manas krūtis. jā, patīk un man tur nav ko kaunēties, ka es par to runāju. un mans sapnis ir iegādāties push up krūšturi, lai izceltu tās vēl vairāk, tikai es nezinu, kur lai tādu atrod un tādā normālā cenā, jo la senza priekš manis ir bik pa dārgu. c`mon, vienas biksītes 4-5 ls... ok, atzīšos, esmu tur pirkusi pa to milzu naudu biksītes, bet nu tā ir lieka izšķērdība, ja ir veikali, kur to pašu var dabūt par daudz lētāku naudiņu. pie tam, ja biksītes ir kokvilnas un ņemot vērā, cik mazs auduma tur ir izmanots - es nedotu vairāk pa 2 lati. jo ja es tāda paša auduma tikai lielāku pa 1.99 varu dabūt topiņu, nu tad c`mon.. es jau saprotu, ka La Senza ir La Senza - pusi naudas maksā par vārdu, bet nu tomēr... un galnais, ka tur ir tik daudz kā skaista.. tieši tas ir iemesls, kāpēc es tur vairāk iekšā neeju, lai sevi lieki nekacinātu.
.
ā, un šodien bija ļoti mulsinoša situācija. es aizgāju uz vietējo konditoreju pēc bulciņām. un tur ir viena tāda bulciņu šķirne, kuras man ļoti garšo. agrāk viņām nebija nosaukuma, bet tagad visām bulcinām ir salikti nosaukumi. un mana mīļākā bulcina laipni ir nodēvēta par ''Vāverīti''. man pa dzīvi ir visai samaitāta domāšana, tāpēc varat iedomāties, cik mulsinoši man arī turpmāk būs pārdevējai teikt:''man lūdzu vienu vāverīti...''. :D SVIIIEEESSSTTTSS :).


.

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]sieviete_tanks
Date:February 9th, 2010 - 03:39 pm
(Link)
Es iesaku veļu pirkt veikalā Rosme:
http://www.rosme.lv/?clSid=1!22
Viņiem firmas veikals ir Hanzas iela 18, ļoti patīk piedāvājums,kvalitatīva un gaumīga veļa ražota Latvijā, cenas ar labas ;)
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 9th, 2010 - 03:40 pm
(Link)
o, super, paldies Tev par ieteikumu!!! :))
From:(Anonymous)
Date:February 9th, 2010 - 04:26 pm
(Link)
kā tevi atrast draugos? gribu uzaicināt
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 9th, 2010 - 04:32 pm
(Link)
kā tad :D:D
From:(Anonymous)
Date:February 9th, 2010 - 04:35 pm
(Link)
bet tiešāk :)
From:(Anonymous)
Date:February 9th, 2010 - 04:35 pm
(Link)
tiešām
[User Picture]
From:[info]alisio
Date:February 9th, 2010 - 08:20 pm
(Link)
smieklīgi par vāverīti :D
un par lēcām - man tas pats. es biju pasūtījusi www.manaslecas.lv lētāk un man šķiet man arī atnāca tā mana firma, nu tā, kas tev, bet viņas ir kkādas dīvainas, man ar viņām nedaudz miglojas acis un asaro kad skatos kkur gaišā laukumā. nākamrei pati pirkšu veikalā. un ar brillēm jā, tik tizla sajūta, kad ieej veikalā un tev aizsvīst un tu ej kā loha, novelc brilles un neko neredzi :D
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 9th, 2010 - 08:33 pm
(Link)
jeezinj, mees laikam esam kaut kaadas dviines :D:D:D:D pat acis laaga neraada. cik ta Tev ir - plusos vai minusos un cik? :D
[User Picture]
From:[info]alisio
Date:February 9th, 2010 - 08:37 pm
(Link)
nu jā, man arī bija tāds pārsteigumiņš, kad ieraudīju, ka tev arī slikta redze :D man ir ļoti liela tuvredzība -3 un -2,75. brilles jau kopš 4.klases. un lēcas kopš 10. tev?
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 9th, 2010 - 08:41 pm
(Link)
man abaam acim ir -2,75, tas pats kas Tev vienai acij :D:D:D
a brilles man ir kkur no 6., 7. klases....bet lēcas arī no 10aas :D
un galnais zin kas ir stulbi..ka piem nejaushi gadaas kaadaa tusinjaa kur buus japaliek pa nakti un tad ja nav panjemti liidzi to konteineri, tad stulbi gulet ar lecam, jo nakamjaa rita vinjas ir acij pielipusas un skats ir tads miglains un kad parbrauc majas, gruti iznemt.
[User Picture]
From:[info]alisio
Date:February 9th, 2010 - 08:45 pm
(Link)
haha, nu vēl līdzīgāk nevarēja būt :D jā, es tik bieži esmu atbraukusi no ballītes ar tādām sūrstošām acīm, uzreiz ņemu lēcas ārā un dienu nevelku. man ir bijis tā, ka es aizmirsu konteinerus, kad paliku pie sava puiša un liku lēcas šņabja glāzītēs :D:D:D
[User Picture]
From:[info]psiho_analitike
Date:February 9th, 2010 - 09:13 pm
(Link)
a es esmu likusi lielajaas teejas kruuzees :D:D:D
[User Picture]
From:[info]alisio
Date:February 9th, 2010 - 09:30 pm
(Link)
hhaha, labs :D